Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Florin Andone plecarea de la Brighton la Galatasaray: ”Am nevoie ca să îmi recuperez nivelul de la Deportivo”

Cum a comentat Florin Andone plecarea de la Brighton la Galatasaray: ”Am nevoie ca să îmi recuperez nivelul de la Deportivo”

Fotbal

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) a dezvăluit că el a fost cel care le-a solicitat oficialilor clubului Brighton să-i permită să plece la Galatasaray, acolo unde urmează să facă echipă cu Radamel Falcao.

”E un nou început, îmi doresc foarte mult să joc. Brighton a fost mereu împotrivă ca eu să plec, dar decizia a fost a mea, ca să joc mai mult. Simţeam că la Brighton nu o să am minutele de care am nevoie ca să îmi recuperez nivelul de la Deportivo şi mi-e dor să joc în fiecare săptămână, să dau goluri, să mă simt important în echipă. Galata a fost foarte interesată, şi acum 3-4 ani a tras de mine, simt că m-au vrut. O să fie foarte greu, Falcao este acolo, de talie mondială, va fi foarte-foarte greu”, a declarat atacantul român.

700.000 de euro vor plăti turcii pentru împrumutul lui Andone din acest sezon, cu o clauză de cumpărare de 2.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: florin andonegalatasaray 

viewscnt
Articole similare