Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Marius Şumudică numirea lui Dinu Todoran la FCSB: "Am fost surprins. E politica dânşilor"

Cum a comentat Marius Şumudică numirea lui Dinu Todoran la FCSB: "Am fost surprins. E politica dânşilor"

FCSB

Comentarii

Dorit de Gigi Becali (62 de ani) la FCSB înainte de a-l pune pe Dinu Todoran (42 de ani) antrenor, Marius Şumudică a comentat alegerea făcută de patronul roş-albaştrilor şi a spus că a fost surprins de decizia luată de omul de afaceri.

Înainte de a-l alege pe Dinu Todoran, Becali a negociat cu Marius Şumudică şi a vrut să-l pună antrenor la FCSB. În cele din urmă, părţile nu s-au înţeles, iar patronul roş-albaştrilor l-a instalat pe Todoran ca principal pe banca tehnică. Şumudică a fost mirat de această decizie, dar n-a vrut să spună mai mult.

"Ba da, am fost surprins de alegere, dar e politica dânşilor. Ei ştiu ce au de făcut. Poate să fie o surpriză plăcută a campionatului, nu am văzut, nu l-am urmrărit. De altfel, a şi activat foarte puţin. Ei ştiu cel mai bine, domnul Gigi Becali ştie ce are de făcut. Vedem ce se va întâmpla, rezultatele vorbesc", a spus Marius Şumudică, la Pro X.

Apoi, antrenorul a vorbit din nou despre refuzul de a merge să antreneze FCSB, echipa lui Gigi Becali: "Dezamăgeam o mare parte din admiratorii mei. Pierdeam o mare din ei. Profesional, e bine să te gândeşti şi să vezi ce e mai bine pentru familie. Au fost mai multe motive care m-au făcut să iau această decizie", a mai spus Şumudică.

Dinu Todoran, antrenor la FCSB pe modelul Andone, Vintilă, Petrea!

În vârstă de doar 42 de ani, Todoran va înfrunta prima sa provocare adevărată din cariera de antrenor. Acesta nu a fost însă prima opţiune a lui Becali, care a mai negociat, public, cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii l-au refuzat pe latifundiar.

Din pricina implicării foarte active în cadrul echipei, mulţi tehnicieni experimentaţi îl refuză pe Gigi Becali, nefiind dispuşi să devieze de la tacticile proprii. Astfel, finanţatorul a început să mizeze pe antrenori tineri, lipsiţi de experienţă, sperând să dea lovitură cu măcar unul dintre ei.

Afla mai multe despre: marius sumudicagigi becalifcsbdinu todoranantrenor 

viewscnt
Articole similare