Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Răducioiu rezultatele slabe ale echipei naţionale ”Suntem într-o situaţie penibilă!” Ce a spus despre CFR! ”Şumudică nu are zile uşoare!” EXCLUSIV

Cum a comentat Răducioiu rezultatele slabe ale echipei naţionale ”Suntem într-o situaţie penibilă!” Ce a spus despre CFR! ”Şumudică nu are zile uşoare!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport.

Naţionala României traversează o perioadă foarte slabă şi a fost învinsă de adversare pe care cu ani în urmă le bătea cu uşurinţă. Florin Răducioiu a vorbit despre situaţia actuală din fotbalul românesc şi speră ca naţionala României să se califice la Campionatul Mondial. 

”La nivel internaţional e clar că este un dezastru. Şi este trist că am ajuns într-o situaţie extraordinar de critică după aceste rezultate. O mare umilinţă şi e adevărat o ruşine faptul că am ajuns în această situaţie.

Este consecinţa unei perioade. Rezultatele acestea vin după mulţi ani în care ştiţi foarte bine că nu s-a mai investit deloc în infrastructuri. E vorba de un fotbal romanesc condus de maniera cea mai proastă şi ineficientă. Iată, ne-a adus in această situaţie. Sunt foarte dezamăgit şi nu ştiu, probabil cei de la FRF au soluţiile. Dar văd că nu le au de foarte mulţi ani, pentru a revitaliza fotbalul românesc.

Hai sa fim optimişti totuşi, nu vreau să par critic, antipatriotic. Eu ţin cu echipa naţionala si vreau să fiu optimist, sper că vom obţine totuşi rezultate pozitive şi avem şanse pentru a ne califica la mondial.

Ori noi am regresat aşa de mult, ori alte echipe au progresat. Fotbalul e un sport care nu iartă. Iată suntem intr-o situaţie penibilă de a fi invinşi de echipe cu ani în urmă necunoscute.

Este vorba de trecutul nostru. Nu am avut grijă de generaţiile din trecut, nu am crescut copiii cu o pregatire bună din toate punctele de vedere. Practic, iata-ne, suntem intr-o situaţie penibilă”, a spus Răducioiu, pentru Telekomsport. 

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc la 26 august, de la ora 21.30. Fostul internaţional crede că Marius Şumudică mai are nevoie de timp. 

Răducioiu: ”E clar că are nevoie de timp!” 

”Nici eu nu mă aşteptam sincer să piardă la Belgrad. Va fi foarte greu pentru ei să întoarcă acest rezultat. Îmi pare foarte rău pentru Cluj, pentru ca era singura echipă care ne mai putea reprezenta în cupele europene.

Nu are zile uşoare, nu este simplu. Este echipa campioană, pretenţiile sunt foarte mari, aşteptările sunt foarte mari. Are, probabil, şi el nevoie de un pic de timp pentru a-şi pune ideile în practică, pentru a cunoaşte mai bine jucatorii.

Îl admir foarte mult pe Şumudică, a făcut treabă bună la echipele la care a fost, deci e clar că are nevoie de timp şi îi urez baftă, e un antrenor competent. Îmi place modul lui de a gestiona echipele în general”, a spus Răducioiu. 

Afla mai multe despre: raducioiu-liga 1-cfr -şumudică 

viewscnt
Articole similare