Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Opriţa înfrângerea cu Viitorul: "Trebuie să ai şi noroc. Aşteptam mai multe de la jucători"

Cum a explicat Opriţa înfrângerea cu Viitorul: "Trebuie să ai şi noroc. Aşteptam mai multe de la jucători"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a pierdut din nou în Liga I şi este ultima în clasament, după primele trei etape. Echipa pregătită de Daniel Opriţa a fost învinsă în deplasarea de la Ovidiu, scor 2-0, de FC Viitorul, după golurile marcate de Vînă şi Drăguş.

"Ne aşteptam la un meci greu, pentru că toate echipele care vin aici suferă. Viitorul este o echipă bună, cu jucători de calitate, cu o construcţie foarte bună. Trebuie să ai şi puţin noroc să rezişti. Chiajna şi Călăraşi au păţit acelaşi lucru, dar au avut puţin mai mult noroc decât noi. Viitorul a şi ratat penalty cu Călăraşi, acum, cu noi, portarul a fost aproape de a scoate acea minge, dar asta este. Aşteptam mai multe şi de la jucătorii care au intrat de pe bancă. Nu s-a văzut nicio diferenţă. A fost invers faţă de ce mă aşteptam" , a declarat antrenorul celor de la FC Voluntari, Daniel Opriţa.

"A fost foarte cald, însă nu asta a fost problema. Am întâlnit o echipă foarte bună în acest meci. Noi am venit aici să câştigăm, nu venisem pentru un egal. Am pregătit meciul la victorie, sperăm acum doar să câştigăm meciul din etapa viitoare. Au venit mulţi jucători noi în această vară şi sperăm ca jocul nostru să crească de la meci la meci" , a declarat Mihai Căpăţână.

Afla mai multe despre: fc voluntaridragusfc viitorulovidiudaniel opritacalarasi 

viewscnt
Articole similare