Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Unai Emery înfrângerea cu Liverpool! ”Nu ne-au lăsat să preluăm controlul!” Ce plan are pentru retur

Cum a explicat Unai Emery înfrângerea cu Liverpool! ”Nu ne-au lăsat să preluăm controlul!” Ce plan are pentru retur
Comentarii

Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Villarreal, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

La finalul meciului, Unai Emery, antrenorul spaniolilor, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa lui care nu a mai reuşit să facă o nouă surpriză în Champions League. Unai Emery susţine că cei de la Liverpool nu i-au lăsat să preia controlul jocului. De asemenea, el spune că va aborda partida din retur în alt mod. 

”Nu ne-au lăsat să preluăm controlul!” 

”În semifinale, e normal să întâlneşti un astfel de adversar, atât de puternic, într-un moment atât de bun. A fost un meci în care nu ne-au lăsat să preluăm controlul. Nu i-am putut surprinde nici cu pase în profunzime. A fost vorba doar despre cât putem rezista în defensivă.

Va fi diferit în retur, ne vom propune mult mai multe. E Liverpool, ştiam că e echipa favorită şi mai bună, dar am arătat că putem concura. Nu am meritat mai mult decât acest 0-2. Trebuie să jucăm altfel pe teren propriu. Se putea şi mai rău, nu am avut ocazii”, a spus Unai Emery, la finalul meciului. 

În cealaltă semifinală, Manchester City a învins marţi, acasă, scor 4-3, echipa Real Madrid, într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs. Returul va avea loc miercuri, 4 mai, de la ora 22.00.

Afla mai multe despre: ucl-unai emery-villarreal 

viewscnt
Articole similare