Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost seara calificării pentru puştii de la Under 21? "Magică, magnifică, istorică!"

Cum a fost seara calificării pentru puştii de la Under 21? "Magică, magnifică, istorică!"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului, în Grupa a VIII-a a preliminariilor, calificându-se după mai bine de 20 de ani la turneul final al Campionatului European "under 21", ediţia din 2019 urmând a avea loc în Italia şi San Marino.

"Suntem foarte fericiţi, am obţinut ce ne-am dorit şi acum nu rămâne decât să nebucurăm. I-am pus pe ai mei să-mi aducă special drapelul de la Arad. Este o seară magnifică pentru fotbalul românesc şi ne bucurăm că am reuşit să facem atâţia români fericiţi. Mergem la Euro să câştigăm meciuri, sunt echipe bune, dar şi noi suntem o echipă bună", a declarat Dennis Man.
 
"E cea mai frumoasă performanţă din cariera mea. Nu s-a mai realizat aşa ceva demult în România şi niciodată nu am jucat în România cu atâta public. E important că şi naţionala de tineret poate strânge lume. Am avut emoţii înainte de meci, dar s-a terminat cum nu se putea mai bine. După primul gol m-am dus la sora mea Andreea, mereu mă susţine, ea a făcut atâţia kilometri de la Oradea, am vrut să-i mulţumesc", a spus şi Puşcaş. 

România a mai participat o dată la CE "under 21", în 1998, când a organizat turneul final şi a ocupat locul 8, ultimul.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniamanpuscas 

viewscnt
Articole similare