Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost surprins Mihai Iosif după ce Rapid a deschis scorul cu UTA Arad. Antrenorul, în tribună | VIDEO

Cum a fost surprins Mihai Iosif după ce Rapid a deschis scorul cu UTA Arad. Antrenorul, în tribună | VIDEO

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a luat loc în tribuna Stadionului Francisc von Neuman, la meciul cu UTA Arad.

Mihai Iosif, interzis pe bancă 

Comisia de Disciplină a FRF a dictat două pedepse, vineri, cu câteva ore înaintea meciului dintre UTA Arad şi Rapid Bucureşti, care e pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Antrenorii Mihai Iosif (FC Rapid) şi Andrei Prepeliţă (FC Argeş), care nu au licenţă Pro, au primit câte 2 etape de suspendare.

Ei au primit şi o penalitate sportivă de 6.800 de lei. Tehnicienii Marius Croitoru (FC Botoşani) şi Ilie Poenaru (Academica Clinceni) au primit penalităţi de câte 2.000 de lei. Ei au dat indicaţii în timpul partidelor, deşi nu deţin licenţă Pro, care le-ar permite acest lucru. 

La meciul de la Arad, Iosif nu a părut afectat şi a fost surprins într-o dispoziţie bună, imediat după ce Rapid a deschis scorul, în prima repriză. 

Reacţia lui Daniel Niculae după ce Mihai Iosif a fost suspendat

Preşedintele giuleştenilor a fost revoltat de decizia conducătorilor de la FRF: ”Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif îşi stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap. Antrenorul Rapidului a fost, este şi va fi numit de către conducerea clubului pe baza CALITĂŢILOR sale şi nu a diplomelor obţinute în 10 ani de zile”, a spus preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, conform paginii de Facebook a FC Rapid.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifuta arad rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare