Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a gândit Toni Kroos reuşita fabuloasă din meciul cu Valencia: "Nu este cea mai dificilă execuţie"

Cum a gândit Toni Kroos reuşita fabuloasă din meciul cu Valencia: "Nu este cea mai dificilă execuţie"

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos, mijlocaşul echipei Real Madrid, a explicat golul marcat direct din corner în meciul cu Valencia, din semifinalele Supercupei Spaniei.

"A fost ceva spontan. Am alergat la corner şi l-am văzut pe portarul Valenciei vorbind cu un fundaş la cinci metri de poartă. Când am am aşezat mingea, încă vorbeau. Apoi, desigur, trebuie să iei o decizie rapidă. Execuţia a fost bună.

A fost pentru prima oară (n.r. - când a marcat din corner). Am mai încercat în Champions League contra lui PSG. Am fost cât pe ce, dar Keylor a prins mingea în ultimul moment. 

Nu trebuie să te antrenezi special pentru asta. Este la fel ca o lovitură liberă, doar că ţinteşti în alt loc, nu este cea mai dificilă execuţie", a declarat Toni Kroos, pentru Sport1.

Supercupa Spaniei: Real Madrid a învins Valencia, scor 3-1, şi s-a calificat în finală

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri, la Jeddah, în finala Supercupei Spaniei, trecând în semifinale de Valencia, scor 3-1. Real Madrid a încheiat pe locul trei ediţia trecută a LaLiga, iar Valencia este deţinătoarea Cupei Spaniei.

În cealaltă semifinală se vor întâlni, joi, echipele FC Barcelona, campioana Spaniei, şi Atletico Madrid, locul doi în sezonul trecut. Finala va avea loc duminică.

Afla mai multe despre: toni kroos 

viewscnt
Articole similare