Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a încercat Becali să-l convingă pe Borcea să revină la Dinamo! "Aşa ajungea şi FCSB dacă nu mă băgam eu!" Ce răspuns a dat fostul patron din Ştefan cel Mare

Cum a încercat Becali să-l convingă pe Borcea să revină la Dinamo! "Aşa ajungea şi FCSB dacă nu mă băgam eu!" Ce răspuns a dat fostul patron din Ştefan cel Mare

FCSB

Comentarii

Dinamo se află în stare critică, iar finanţatorul de la FCSB a vorbit despre echipa din Ştefan cel Mare. Becali susţine că s-a interesat de actualul patron Pablo Cortacero şi a aflat despre el doar lucruri negative.

În vară, un grup de investitori iberici a preluat clubul, iar lucrurile păreau că vor arăta bine pentru Dinamo. Din păcate, Pablo Cortacero nu şi-a respectat nicio promisiune şi nu a livrat niciun ban în Ştefan cel Mare. Singurii care au ţinut echipa în viaţă au fost fanii prin programul DDB. 

Becali a dezvăluit că fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, suferă din cauza situaţiei în care se afla clubul, dar este convins că nu s-ar mai întoarce la cârma echipei. 

"Aţi văzut ce înseamnă Dinamo acum fără Borcea şi Nicu Badea? Aşa ajungea şi Steaua, dacă eu nu mă băgam atunci şi îl lăsam pe Păunescu singur. Se ducea Steaua uşor, uşor spre faliment. Dar Talpan pe astea nu le vede. Chiar am întrebat şi eu prin stânga şi dreapta de acest Cortacero, dar toţi îmi spun doar lucruri urâte despre el şi uite cum a ajuns Dinamo.

Finul Borcea înnebuneşte când vede în ce hal a ajuns Dinamo, dar nu vrea să se mai bage în fotbal că iar sar ăştia pe el. Aţi vazut si voi pe unde au ajuns cam toţi patronii noştri care au fost ca şi mine în fotbal. Atunci chiar aveam cu cine să mă bat la campionat.

Erau Copos, Bucşaru, Iancu, Mititelu, Porumboiu şi aşa mai departe. Erau cei de la CFR, dar cu ei mă bat şi acum. Dar vă mai spun încă o dată că finul Borcea nu mai revine la Dinamo ", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Dinamo riscă retrogradarea în Liga 2. Echipa este pe locul 14, iar din cele două meciuri jucate în play-out, "câinii" au obţinut un singur punct, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 0-1.   

Afla mai multe despre: borcea 

viewscnt
Articole similare