Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a încercat FRF să-l aducă pe Gică Hagi la echipa naţională: ”I-am recomandat lui Burleanu să insiste”

Cum a încercat FRF să-l aducă pe Gică Hagi la echipa naţională: ”I-am recomandat lui Burleanu să insiste”

Echipa națională

Comentarii

FRF a încercat să-l aducă pe Gică Hagi la naţională, dar discuţiile s-au purtat prin intermediari, susţine Anghel Iordănescu. Fostul selecţioner este convins că Hagi ar fi acceptat să vină la naţională, dacă FRF ar fi insistat mai mult.

În ultimul mandat, Anghel Iordănescu a antrenat naţionala până în vara lui 2016, după Campionatul European. Atunci, fostul selecţioner spune că le-a transmis celor de la FRF că Gică Hagi ar fi cel mai indicat pentru banca naţionalei.

Iordănescu, fost director tehnic la FRF, spune însă că Răzvan Burleanu&Co au încercat să discute prin intermediari cu Gică Hagi şi până la urmă a fost adus Christoph Daum.

Cum a încercat FRF să-l convingă pe Hagi să vină la naţională: ”O discuţie directă clarifica lucrurile”

Anghel Iordănescu susţine că şi-ar fi dorit ca Gică Hagi să revină în poziţia de selecţioner al echipei naţionalei. Iordănescu susţine că ”Regele” şi-a demonstrat calităţile de antrenor şi ar fi fost cel mai potrivit pentru a revitaliza naţionala.

Fostul selecţioner spune că i-a propus lui Răzvan Burleanu să deschidă discuţiile cu Gică Hagi, însă cei de la FRF n-au fost atât de convinşi că ar fi o soluţie bună. Iordănescu spune că FRF a încercat să discute cu Hagi prin intermediari şi n-a insistat suficient pentru a-l aduce selecţioner:

”Ţin minte că am avut mai multe discuţii şi i-am recomandat lui Burleanu să insiste pentru Hagi. Dacă se inista mai mult, dacă se discuta direct cu Hagi, nu prin intermediari, nici nu ştiu dacă s-a făcut... Dar o discuţie directă cu Hagi clarifica lucrurile, iubeşte prea mult fotbalul şi naţionala, şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu se va întoarce la naţională”, a declarat Anghel Iordănescu la Look Sport Live.

În schimb, şefii Federaţiei au insistat să-l aducă pe Christoph Daum, despre care Anghel Iordănescu spune că a fost o greşeală foarte mare: ”S-au făcut nişte greşeli, a fost o greşeală imensă aducerea lui Daum la naţională. Nu putea să ajute naţionala, pentru că nu cunoştea fondul de jucători, nici problemele fotbalului nostru”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare