Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a încercat să explice Şumudică debutul dezastruos pe banca lui Gazişehir: "Niciodată nu am păţit aşa ceva"

Cum a încercat să explice Şumudică debutul dezastruos pe banca lui Gazişehir: "Niciodată nu am păţit aşa ceva"

Stranieri

Comentarii

Antrenorului lui Gazişehir nu i-a venit să creadă că fotbaliştii săi au provocat trei lovituri de la 11 m într-un interval de doar 18 minute.

Şumudică a vorbit la finalul meciului cu Fenerbahce despre cauzele care au condus la o înfrângere la scor pentru echipa sa în chiar prima etapă a campionatului. Şi în urmă cu doi ani, pe banca lui Kayerispor, Şumudică pornea cu o înfrângere în faţa unei mari echipe a Turciei. Era învins atunci de Galatasaray cu 4-1. 

"Am jucat foarte prost, Fenerbahce a avut un ritm mult mai bun decât noi. Ne-au venit mulţi jucători noi, în fiecare zi mi-a mai apărut câte unul. Un alt jucător, o altă limbă. Trebuia să lucreze fiecare individual, parcă era tenis! Eu nu am o baghetă magică. Avem o săptămână în faţă, sper să arătăm altfel. Cei care fac greşeli, care nu pot să alerge, vor fi pe bancă, nu-i nicio problemă. Avem un meci foarte greu în faţă, dar trebuie să câştigaăm 3 puncte" a declarat antrenorul de 48 de ani. 
 
Iar programul următoarelor etape nu este deloc unul facil pentru Gazişehir. Le va întâlni pe Genclerbirligi, Sivasspor şi Beşiktaş. 
 
Ne va fi foarte greu în continuare, nu pot să promit nimic. Nu e uşor să faci un grup, o echipă într-un timp atât de scurt. Asta e viaţa. O să muncim, o să ne antrenăm, vom da totul. Niciodată nu am păţit ce am păţit azi, trei penalty-uri în 20 de minute. Fenerbahce a meritat victoria, dar primul penalty n-a fost. Îi felicit, au echipă buna, noi trebuie să muncim mai mult", a încheiat tehnicianul ajuns în această vară la echipă turcă. 

Afla mai multe despre: gazişehirşumudicăfenerbahcedezastru 

viewscnt
Articole similare