Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a motivat Toni Petrea schimbarea lui Haruţ din meciul cu Botoşani. "Am vrut mai multă viteză"

Cum a motivat Toni Petrea schimbarea lui Haruţ din meciul cu Botoşani. "Am vrut mai multă viteză"

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a obţinut victoria cu 0-2 în faţa celor de la FC Botoşani din etapa cu numărul 25.

Toni Petrea a motivat schimbarea lui Haruţ din meciul cu Botoşani

Echipa antrenată de Toni Petrea a reuşit să obţină victoria din etapa cu numărul 25 împotriva celor de la FC Botoşani, cu scor 0-2. La finalul meciului antrenorul celor de la FCSB a vorbit despre partida câştigată pe care roş-albaştri au mertitat-o, deoarece au dominat în cea mai mare parte a celor 90 de minute. 

Toni Petrea a discutat şi despre golul marcat de Olaru cu piciorul stâng, ceea ce îl face pe antrenorul echipei de pe primul loc să nu mai ştie exact care este piciorul de bază al mijlocaşului, de care este şi foarte mulţumit datorită ultimelor evoluţii. Petrea a mai spus şi care este motivul pentru care l-a schibat pe Haruţ, dar a mai făcut declaraţii şi cu privire la CFR şi următorul meci împotriva celor de la Gaz Metan.

"O repriză destul de echilibrată prima. A doua repriză am controlat jocul, am pus presiune pe adversar, golurile au venit meritat. 3 puncte foarte importante pentru noi.

L-am schimbat pe Haruţ pentru că am vrut mai multă viteză acolo, aşa am considerat eu. Olaru a înscris din nou cu piciorul stâng, nu mai ştiu care e piciorul lui de bază... Evoluţiile lui cresc de la meci la meci, cei de la echipa naţională cred că se bucură de forma lui. În momentul când intră pe teren nu mai contează, trebuie să înveţe din greşeli. E destul de puternic şi când vine la antrenamente nu îl afectează.

Nu ştiu dacă e un avantaj că jucam înaintea CFR-ului. Se va juca până la ultima etapă. Play-off-ul va fi foarte interesant. Gaz Metan a pierdut etapa asta şi ne aşteaptă o partidă dificilă. Suntem deja cu gândul la acest meci. Echipa asta nu are nimic de piedut şi trebuie să fim foarte atenţi.", a declarat Toni Petrea.

FCSB este pe primul loc în Liga 1 şi are 54 de puncte după 25 de etape.

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare