Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a pierdut FCSB gratis un fotbalist care este acum la AC Milan. Decizia ciudată luată de finanţator | EXCLUSIV

Cum a pierdut FCSB gratis un fotbalist care este acum la AC Milan. Decizia ciudată luată de finanţator | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut o mutare ciudată în urmă cu câţiva ani, atunci când omul de afaceri începea să vândă pe sume mari jucători în afara ţării.

Gigi Becali a pierdut gratis o vedetă de la FCSB

În ultimele sezoane, Gigi Becali a anunţat clauze de zeci de milioane de euro pentru fotbaliştii tineri şi importanţi. Recent, l-a vândut pe Dennis Man pentru 11 milioane de euro plus două milioane bonusuri şi crede că Octavian Popescu va fi următorul jucător care îi va aduce bani mulţi. 

Pe lângă clauze, afaceristul a mărit şi perioada contractuală a jucătorilor, dar un cazul special a avut loc la începutul deceniului trecut. 

Ciprian Tătăruşanu, acum în vârstă de 35 de ani şi legitimat la fosta campioană din Serie A, AC Milan, a plecat liber de contrat de la FCSB, la 27 de ani. 

Gigi Becali nu a avut pretenţii financiare la plecarea fostului titular al naţionalei României, pentru că între cei doi a existat o înţelegere. Finanţatorul şi-a dorit, în 2012, să scadă bugetul salarial, iar Ciprian Tătăruşanu s-a aflat pe lista jucătorilor vizaţi. 

Portarul nu s-a împotrivit, dar şi-a dorit să nu-i mai fie reînnoit contractul, în 2014. 

”Gigi vrea neapărat să aibă securizaţi jucătorii, investiţiile lui. Unde a plătit bani mulţi nu riscă să rămână jucătorul liber.

(n.r. despre faptul că l-a pierdut gratis pe Tătăruşanu). Da, dar cu Tătăruşanu a fost înţelegere. Cu doi ani înainte de a deveni liber, nu eram la club, dar au fost diminuări de contracte.

Şi Tătăruşanu a zis <<Nu am nicio problemă să diminuez>>, a diminuat contractul, <<Dar vreau să rămân liber, adică să nu faceţi chestii din astea, că nu mai aperi dacă...>>. Şi a apărat până în ultima clipă şi a plecat. Sunt şi cazuri de genul ăsta”, a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Tătăruşanu s-a transferat la Fiorentina, ca mai apoi să bifeze două echipe importante din Ligue 1, Nantes şi Lyon, iar în 2020 a bifat transferul carierei, la AC Milan.

În acest sezon, fostul tricolor a fost titular la fosta câştigătoare a Ligii Campionilor, iar italienii au aflat cum este Ciprian Tătăruşanu în afara terenului de joc.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliciprian tatarusanufcsbciprian tatarusanu ac milanac milanfcsb transferuri 

viewscnt
Articole similare