Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a prefaţat Ogăraru partida României cu Olanda: "Ei trec printr-o perioadă foarte dificilă"

Cum a prefaţat Ogăraru partida României cu Olanda: "Ei trec printr-o perioadă foarte dificilă"

Echipa națională

Comentarii

Un bun cunoscător al fotbalului olandez, după anii petrecuţi la prima echipă şi la academia lui Ajax Amsterdam, George Ogăraru a prefaţat partida de pregătire din această seară, de pe Arena Naţională, dintre România şi Olanda.

"Mă aştept ca naţionala noastră să aibă acelaşi parcurs din ultima perioadă, pentru că de la venirea lui Cosmin Contra am avut o schimbare, am văzut entuziasm în jocul băieţilor. Lucrurile nu sunt foarte clare în ceea ce priveşte naţionala Olandei. E clar că lumea e nemulţumită că s-a ratat calificarea la Campionatul Mondial, a fost un rezultat greu de digerat de olandezi. Iar până la urmă e de înţeles reacţia lor. Au fost obişnuiţi cu finale de Campionat Mondial. Cu siguranţă, ultimii doi selecţioneri n-au fost cei mai potriviţi, iar rezultatele le-au atârnat foarte greu. Advocaat, cel mai probabil se va retrage din fotbal, iar acum se caută un nou selecţioner. Se vorbeşte de Koeman, de Franck de Boer" , a declarat George Ogăraru.

Ogăraru a jucat la Ajax Amsterdam în perioada 2006–2010, iar până de curând a fost antrenor în cadrul academiei de juniori a "lăncierilor".

Afla mai multe despre: george ogararuolandaajaxamsterdammeci amicaladvocaatfranck de boer 

viewscnt
Articole similare