Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să răspundă Karim Benzema când a fost întrebat despre Mbappe, după ce l-a acuzat de trădare pe jucătorul lui PSG: ”Nu este momentul să vorbim despre lucruri mărunte!”

Cum a putut să răspundă Karim Benzema când a fost întrebat despre Mbappe, după ce l-a acuzat de trădare pe jucătorul lui PSG: ”Nu este momentul să vorbim despre lucruri mărunte!”

Real Madrid

Comentarii

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până pe 30 iunie 2025.

După ce anunţul a fost oficial, Karim Benzema a postat o fotografie pe contul său de Instagram, interpretată ca un mesaj pentru coechipierul său Kylian Mbappe, care a decis să rămână la PSG şi să nu se mai transfere la campioana Spaniei.

La câteva ore după anunţarea prelungirii contractului cu PSG, jucătorul Realului a publicat pe Instagram un "story" misterios: o fotografie a rapperului Tupac, salutându-l pe actorul Stephen Baldwin - oarecum decupat din fotografia lui Benzema - în timpul unei strângeri de fonduri în iunie 1996.

Însă persoana din spatele lui Tupac este cea care ridică semne de întrebare. Acest bărbat ar fi un prieten al rapperului, care l-a trădat cu câteva luni înainte de asasinarea artistului. Fan al lui Tupac, Karim Benzema îl afişează în mod regulat pe conturile sale de socializare, noteză lequipe.fr.

Benzema a acordat un interviu pentru Movistar+ în care a vorbit despre finala Ligii Campionilor contra lui Liverpool. Cel mai bun jucător din actual sezon de la Real Madrid a vorbit despre decizia lui Mbappe de a rămâne la Paris. 

”Nu este momentul să vorbim despre lucruri mărunte!”

”Mbappe? Nu este momentul să vorbim despre lucruri mărunte. Nu sunt nervos, doar sunt concentrat pe finală, iar acesta este cel mai important lucru în acest moment”, a declarat Benzema.

Mesajul lui Kylian Mbappe, după ce Benzema l-ar fi acuzat de trădare pe reţelele sociale

”Nu am discutat. Ştiu că toată lumea vorbea despre Karim şi Kylian, Kylian şi Karim... Dar la naţională, am vorbit doar despre cină. Nu vreau să forţez astfel de lucruri. Când ne vom întâlni, vom discuta. Îi voi explica alegerea pe care am făcut-o. Am văzut că majoritatea jucătorilor lui Real Madrid au reacţionat. Nu trebuie să fi terminat Saint-Cyr (n.r. academie specială militară) pentru a înţelege că vine de sus, nu?”, a spus Mbappe, citat de Le Parisien.

Afla mai multe despre: real madrid-benzema-mbappe 

viewscnt
Articole similare