Experiențe împreună.
You are here:

Cum a putut să reacţioneze Florin Tănase când a trecut pe lângă cea mai frumoasă femeie din România. VIDEO :)

Cum a putut să reacţioneze Florin Tănase când a trecut pe lângă cea mai frumoasă femeie din România. VIDEO :)galerie foto

Liga 1

Comentarii

Florin Tănase nu i-a acordat prea multă atenţie Biancăi Tirsin, fostă Miss România, care-şi aştepta iubitul în parcare, pe Adrian Petre.

FCSB a avut astăzi al doilea amical de după pandemie, 2-3 cu Academica Clinceni, meci în care Adrian Petre a jucat în partea a doua. La final, atacantul FCSB-ului a fost aşteptat în parcarea cantonamentului de iubita sa, Bianca Tirsin. Tânăra s-a intersectat cu Florin Tănase, care doar ce ieşise din meci, dar jucătorul FCSB-ului nu i-a acordat prea multă atenţie. Ba dimpotrivă, pare că nu i-a intrat în raza vizuală şi Tănase şi-a văzut în continuare de drum.

Cine este Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În vârstă de 21 de ani, Bianca Tirsin este una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita lui Adrian Petre a câştigat nu mai puţin de 13 concursuri de frumuseţe. Printre cele mai importante realizări la concursurile de frumuseţe sunt Miss Internaţional România 2018, locul 3 la Miss Supranaţional 2017 (concurs desfăşurat în Polonia) şi locul 4 la Miss International 2018 (concurs desfăşurat în Japonia).

Este model de succes, vloggăriţă şi a reuşit să-şi deschidă şi un salon de make-up.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma