Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns Ciobotariu când a fost întrebat dacă Budescu are voie să dea ”exterioare”

Cum a răspuns Ciobotariu când a fost întrebat dacă Budescu are voie să dea ”exterioare”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a ironizat declaraţiile lui Gigi Becali, cel care s-a declarat nemulţumit că Budescu loveşte prea des mingea cu exteriorul piciorului.

FC Voluntari a reuşit una dintre cele mai surprinzătoare transferuri din această iarnă. Ilfovenii au reuşit să-l convingă pe Constantin Budescu să semneze, după ce mijlocaşul s-a despărţit de FCSB.

Livio Ciobotariu susţine că este un transfer excelent, care va aduce foarte multă calitate în ofensiva lui FC Voluntari.

Budescu, liber la ”exterioare”. Ciobotariu: ”I-am zis că are voie”

Constantin Budescu a revenit la începutul sezonului în fotbalul românesc, când a semnat cu FCSB. Însă transferul s-a dovedit într-o experienţă neplăcută pentru mijlocaşul de 32 de ani.

Constantin Budescu a jucat destul de rar, după ce Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de faptul că loveşte prea des mingea cu exteriorul piciorului. În realitate, patronul FCSB dorea să scape în această iarnă de câteva dintre salariile mari de la echipă.

Ciobotariu s-a amuzat când a fost întrebat dacă îi va permite lui Constantin Budescu să lovească mingea cu exteriorul, în timpul meciurilor:

”Va fi în lot. Este clar că Budi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vom fi pe fază ofensivă mult mai puternici cu Budi, pentru că este un jucător cu o calitate fantastică.

I-am zis că la noi are voie cu exterioare, deci noi nu interzicem exterioarele, chiar avem nevoie de exterioarele lui.

În momentul de faţă, nu este pregătit sută la sută încât să putem să începem cu el, însă eu cred că îşi va reveni foarte repede din punct de vedere fizic. Gabi Tamaş a avut un rol important în aducerea lui la Voluntari”, a declarat Liviu Ciobotariu.

FC Voluntari, revelaţia sezonului, va juca împotriva Chindiei Târgovişte, sâmbătă, de la 14:30, în prima etapă din acest an. Constantin Budescu va face parte din lot, dar este în urmă cu pregătirea fizică şi, cel mai probabil, va intra în repriza a doua.


 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare