Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns preşedintele lui PSG criticilor că ar fi încălcat fair-play-ul financiar, după ce a transferat jucători în valoare de 400 de milioane de euro! ”Cât valorează Messi astăzi?”

Cum a răspuns preşedintele lui PSG criticilor că ar fi încălcat fair-play-ul financiar, după ce a transferat jucători în valoare de 400 de milioane de euro! ”Cât valorează Messi astăzi?”

PSG

Comentarii

Preşedintele lui PSG a oferit un interviu după ce Messi a susţinut conferinţa de presă oficială la Paris.

Messi a semnat cu PSG şi va încasa un salariu anual de 35 de milioane de euro. Contractul argentinianului se întinde pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. După conferinţa lui Messi, Nasser Al-Khelaïfi, preşedintele lui PSG, a acordat un interviu pentru pentru RMC Sport în care a vorbit despre mai multe subiecte. 

PSG  a adus mai multe nume tari în această vară: Sergio Ramos, Messi, Wijnaldum, Donnarumma, toţi liberi de contract, dar şi fundaşul dreapta, Hakimi, de la Inter Milano, pentru 60 de milioane de euro. Chiar dacă majoritatea nu au costat niciun ban, preşedintele lui PSG i-a evaluat pe toti la 400-500 de milioane de euro. De asemenea, el a raspuns şi celor care susţin că PSG a încălcat fair-play-ul financiar.

”Am adus câţiva dintre cei mai buni jucători din lume!”

”Cred că am făcut cele mai bune transferuri în această vară. Am adus câţiva dintre cei mai buni jucători din lume: căpitanul lui Real Madrid, căpitanul echipei naţionale olandeze, jucător de top al Euro, Hakimi. Avem cu adevărat o echipă excelentă şi suntem foarte mulţumiţi de fereastra noastră de transferuri. Dacă ne uităm la valorile acestor jucători, costă în jur de 400-500 de milioane de euro. Cât valorează Messi astăzi? Cât costă Donnaruma? Wijnaldum? Este cu adevărat ceva special”, a spus preşedintele lui PSG. 

Sursa foto: EA SPORTS FIFA

Afla mai multe despre: psg-nasser al-khelaïfi-messi-ramos 

viewscnt
Articole similare