Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat Cosmin Olăroiu transferul unui fotbalist de la Manchester United din cauza virusului Corona

Cum a ratat Cosmin Olăroiu transferul unui fotbalist de la Manchester United din cauza virusului Corona

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning a fost foarte aproape de a obţine transferul lui Tahith Chong de la Manchester United.

Presa din Italia dezvăluie că virusul Corona din Wuhan i-a încurcat planurile antrenorului român Cosmin Olăroiu. Echipa sa, Jiangsu Suning a fost foarte aproape de transferul talentatului fotbalist Tahith Chong de la Manchester United.

Puştiul crescut de legendara grupare britanică ar fi urmat să ajungă la Jiangsu Suning pentru un sezon, urmând ca apoi să se transfere la Internazionale Milano, echipă patronată tot de concernul Suning. Jiangsu are deja 5 fotbalişti străini în lot, dar gruparea lui Olăroiu avea şi un mare avantaj. Chong are origini chineze astfel că poate fi asimilat drept jucător autohton.

Haosul produs de Coronavirus a închis pentru moment uşile transferului lui Chong de la Manchester United la Real Madrid. Inter încearcă acum să-l aducă pe talentatul jucător de la United prin intermediul celor de la Hellas Verona, dar tranzacţia este încă blocată.

China, două meciuri fără public din cauza Coronavirusului

Naţionala de fotbal a Chinei va juca două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 în Thailanda, fără public, decizie luată ca urmare a răspândirii noului coronavirus, a anunţat federaţia chineză, potrivit AFP.

Astfel, selecţionata Chinei va întâlni naţionala din Maldive în data de 26 martie şi reprezentativa din Guam la 31 martie, pe Chang Arena din Buriram.

La solicitarea autorităţilor thailandeze, partidele se vor disputa fără public, pentru evitarea riscului de contaminare cu Covid-19.

Coronavirusul a dus până în prezent la anularea, amânarea sau mutarea a numeroase evenimente sportive, în special din China. Bilanţul de până acum al epidemiei este de peste 2.000 de morţi.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare