Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat Cristi Chivu transferul carierei: ”A fost discuţia cu Real Madrid, m-am întâlnit cu Mijatovic”

Cum a ratat Cristi Chivu transferul carierei: ”A fost discuţia cu Real Madrid, m-am întâlnit cu Mijatovic”

Transferuri

Comentarii

Victor Becali a povestit o întâmplare din urmă cu ani buni, când Cristi Chivu pleca de la Roma şi era aproape de a ajunge la Real Madrid.

Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai valoroşi fundaşi români din istorie. Acesta le-a reprezentat pe Reşiţa, Craiova, Ajax, Roma şi Inter într-o carieră petrecută la cel mai înalt nivel. Cea mai importantă reuşită a românului a avut loc în sezonul 2009/2010, când, sub conducerea lui Jose Mourinho, Inter a reuşit să câştige o triplă faimoasă, ridicând campionatul, Cupa şi Liga Campionilor.

Cum a ratat Cristi Chivu transferul carierei

Însă, lucrurile ar fi putut fi foarte diferite pentru fostul fundaş, care, înainte de transferul la formaţia ”nerazzurri”, a fost dorit şi de Real Madrid şi Barcelona. Impresarul său pe atunci, Victor Becali, a făcut câteva dezvăuiri despre motivul pentru care Chivu nu a mai ajuns în Spania.

Chivu când era la Roma îl sunau foarte mulţi şi el spunea: Ia numărul de telefon şi sună-l pe Becali…Când a fost discuţia cu Real Madrid, eu m-am întâlnit cu Mijatovic – eram cu Tamaş la Paris, când a semnat cu Auxerre – i-am zis apoi că fratele meu (n.r. – Giovanni) e la Parma, au discutat şi s-au văzut la Madrid.

I-am zis lui Cristi de întâlnire şi el ne-a spus să nu-i mai transmitem toate chestiile astea, că-l zăpăcim…Dacă Roma venea din timp cu o ofertă concretă, poate cu salariul la jumătate faţă de ce era la Inter, ar fi prelungit contractul.

Dar, până la urmă Mijatovic l-a sunat şi pe Chivu. A fost ceva de genul: Sunt jucători care plătesc să vină la Madrid! Deci, Barcelona a tratat cu Roma, Real Madrid la fel, Inter…A fost o conjunctură. Până la urmă a ales cel mai bine”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: cristi chivuvictor becalitransfer chivutransfer ratat chivu 

viewscnt
Articole similare