Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat FCSB încă un sezon: ”Problemele sunt la un alt nivel”. Motivul pentru care echipa deţinută de Becali nu reuşeşte să termine pe primul loc

Cum a ratat FCSB încă un sezon: ”Problemele sunt la un alt nivel”. Motivul pentru care echipa deţinută de Becali nu reuşeşte să termine pe primul loc

Superliga

Comentarii

FCSB este foarte aproape să rateze din nou titlul, pentru al patrulea an la rând, însă Florin Prunea este de părere că antrenorii şi jucătorii nu sunt în totalitate de vină pentru aceste eşecuri.

FCSB a făcut în ultimii ani cele mai consistente investiţii din fotbalul românesc, dar acest lucru nu se vede în performanţe. Echipa deţinută de Gigi Becali n-a mai luat titlul de patru ani şi a fost depăşită de fiecare dată de echipe cu buget mult mai mic. În plus, şi grupele Europa League au devenit acum un obiectiv greu de atins.

În acest timp, FCSB a avut patru antrenori: Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică şi Mihai Teja. Niciunul n-a reuşit să aducă la FCSB cel mai important trofeu din Liga 1. Florin Prunea spune însă că problema nu este pe bancă, ci în lojă:

”Este al patrulea an şi unde s-a investit din nou. Cu investiţie destul de multă. E clar că acolo nu cred că este problema în vestiar. În vestiar cred că jucătorii şi antrenorul fac tot ceea ce depinde de ei să îşi atingă obiectivul. Problemele cred că sunt la alt nivel. Când te duci acolo trebuie să îţi asumi, ştii unde te duci. Toată lumea îl cunoaşte pe Gigi, îl ştim toţi. Acum sigur va veni şi momentul când cred că se va opri”, a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: florin pruneafcsb 

viewscnt
Articole similare