Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat Gigi Becali şansa de a transfera la FCSB un jucător cu 46 de selecţii la echipa naţională: "Îl mai avem acolo şi pe Ovidiu Popescu"

Cum a ratat Gigi Becali şansa de a transfera la FCSB un jucător cu 46 de selecţii la echipa naţională: "Îl mai avem acolo şi pe Ovidiu Popescu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a explicat motivul pentru care nu l-a dorit înapoi pe Alexandru Chipciu, în această iarnă, fotbalist ajuns în cele din urmă în curtea rivalilor de la CFR Cluj.

Gigi Becali consideră că Alex Chipciu nu l-ar fi putut ajuta în acest moment, punctând că nu este dezamăgit că fosta sa "perlă" a decis să semneze cu CFR Cluj.

Cum a ratat Gigi Becali şansa de a-l transfera pe Chipciu la FCSB

"Pe mine m-a întrebat MM despre Chipciu. Eu i-am transmis: <<băi, fotbalul se face pe supărare? Noi facem aici loialitate pe viaţă? Ai jucat la mine, ai câştigat nişte bani. Du-te, tată, la CFR Cluj, fără niciun fel de regrete>>. Culorile sunt doar la suporteri. Jucătorii au culoarea banului, nu trebuie să-şi lege inima de un club. Îşi ratează viitorul lor şi al familiei.

Nu am considerat, pentru că acolo, în dreapta... E mai bun decât Creţu? Am zis da. E mai bun, dar nu e mai bun la ora asta. Mai are nevoie de şase luni pentru a reveni la forma lui fizică. Îl mai avem fundaş dreapta şi pe Ovidiu Popescu. Asta a fost gândirea. Acum, să-i dea Dumnezeu sănătate şi să-i ia banii CFR-ului", a declarat Gigi Becali, la Pro-X.

  • 3 titluri de campion al Ligii 1 are Chipciu în palmares, toate cu FCSB
  • 46 de selecţii are Chipciu la prima reprezentativă

Alexandru Chipciu a semnat cu CFR Cluj

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a semnat cu CFR Cluj şi s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.

Alexandru Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative şi 6 goluri înscrise.

În cariera sa, mijlocaşul român a evoluat la echipe precum: Anderlecht, Sparta Praga, FCSB sau FC Braşov şi a reuşit să câştige de trei ori titlul în România, o dată Cupa şi Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar şi campionatul şi Supercupa Belgiei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare