Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat Mirel Rădoi transferul la Inter Milano: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe!” Becali a cerut o sumă record pentru fotbalul românesc

Cum a ratat Mirel Rădoi transferul la Inter Milano: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe!” Becali a cerut o sumă record pentru fotbalul românesc

Special

Comentarii

Mirel Rădoi a vorbit despre cum a fost aproape de Inter Milano, în urmă cu 10 ani. Actualul selecţioner al naţionalei de tineret susţine că Gigi Becali a cerut atunci 12 milioane de euro.

În 2008, Mirel Rădoi a fost aproape de un transfer care i-ar fi schimbat cariera. Jose Mourinho, care atunci era la Inter Milano, a venit la Bucureşti pentru a sta de vorbă şi a negocia transferul de la FCSB. Rădoi spune că a purtat o discuţie cu managerul portughez, iar acesta s-a interesat inclusiv de viaţa sa extrasportivă. Până la urmă, transferul nu s-a mai realizat.

”Discuţiile cu mine au fost scurte, purtate în trei: eu, Mourinho şi Victor Becali. Am discutat de durata contractului, salariu, viziune. Mourinho mă întreba mai mult de cu totul alte lucruri decât despre fotbal şi mai târziu am înţeles rostul acelei abordări: cum îmi petrec timpul liber, unde merg, ce fac a doua zi după meci, cum am grijă de familie. Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe, Gigi a zis că transferul n-a căzut din cauza preţului. Mai multe nu cunosc”, a declarat Mirel Rădoi pentru Gazeta Sporturilor.

Selecţionerul naţionalei de tineret susţine însă preţul cerut atunci de Gigi Becali a fost considerat mult prea mare de Inter Milano: ”A fost o discuţie de 12 milioane de euro, dar directorul lor sportiv, Marco Branca, susţinea că e un preţ pentru Serbia sau Croaţia, iar dacă s-ar plăti banii ăştia în România pentru un fundaş central ar exploda cifrele de transferuri. Li se părea un nivel destul de mare”.

Afla mai multe despre: mirel radoiinter milanojose mourinho 

viewscnt
Articole similare