Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat Tavi Popescu oportunitatea de a se transfera în Spania. ”Cineva l-a văzut şi mi-a spus că are piciorul cât braţul”

Cum a ratat Tavi Popescu oportunitatea de a se transfera în Spania. ”Cineva l-a văzut şi mi-a spus că are piciorul cât braţul”

Superliga

Comentarii

Adrian Ilie a dezvăluit că oficialul unui club din Spania l-a urmărit pe Tavi Popescu, însă fizicul fotbalistului de la FCSB l-a făcut să renunţe la ideea de a negocia un posibil transfer.

Fostul atacant al Valenciei este de părere că jucătorii români suferă la duelurile fizice, iar acest lucru îi face mai puţin atractivi pentru cluburile din străinătate. În ultimii ani, mai multe voci din fotbalul românesc au subliniat faptul că Tavi Popescu mai are de lucrat din punct de vedere fizic pentru a putea prinde transferul la un club puternic. 

Sabin Ilie, fratele lui Adrian, a fost cel mai bun marcator din România în sezonul 1996-1997, atunci când a izbutit să înscrie 31 de goluri în tricoul Stelei. Alături de roş-albaştrii, Sabin Ilie a câştigat două titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă.

”Mbappe dacă intră la Tavi Popescu îl bagă la programul RABLA”

”Cei din afară, când urmaresc un jucator roman, primul lucru la care se uită sunt duelurile unu contra unu. Uitaţi-vă în cupele europene. Mbappe dacă intră la Tavi Popescu îl bagă la programul RABLA. Vă spun sincer, cineva din Spania l-a urmărit, l-a vazut şi mi-a spus. ”Are piciorul căt mâna mea. Este greu să dribleze”. Aţi văzut ce este în Spania? Le lipesc antrenamentele jucatorilor români, un program bine stabilit, pe un an, nu pe o lună”, a spus Adrian Ilie, pe canalul de Youtube Podcast Business Philosophy

  • În vârstă de 20 de ani, Octavian Popescu este cotat de Transfermarkt la 3.800.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare