Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Adrian Stoian după ce Gigi Becali l-a făcut praf. Mihai Teja: ”A fost alegerea mea să-l las în afara lotului”

Cum a reacţionat Adrian Stoian după ce Gigi Becali l-a făcut praf. Mihai Teja: ”A fost alegerea mea să-l las în afara lotului”

Superliga

Comentarii

Mihai Teja spune că Adrian Stoian este foarte afectat că nu prinde lotul. Mijlocaşul adus în iarnă de la Crotone a fost trecut de Gigi Becali pe lista neagră şi aproape sigur va pleca în vară.

Adrian Stoian a semnat în iarnă cu FCSB şi, chiar dacă n-a jucat prea mult, a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a criticat cel mai mult. Patronul FCSB a dat ordin să fie scos din lot şi a anunţat că urmează să plece, alături de Florentin Matei - şi el transferat în iarnă.

Mihai Teja spune însă că el este cel care a ales să-l lase pe Stoian în tribune, la ultimele partide jucate de FCSB. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit şi că Stoian este foarte supărat pentru situaţia în care se află: ”Normal că este supărat, un jucător când nu joacă este supărat. Îmi pare rău să îi las în afara lotului, pe bancă, dar sunt alegerile mele”, a declarat Mihai Teja.

  • ”Cum să iei campionatul cu ăla din Italia (n.r. Adrian Stoian), eu habar nu aveam de el. Nici în faţă, în spate nimic. Nu ai cum să iei campionatul aşa”, Gigi Becali, după primul meci jucat de Stoian la FCSB, în 1-1 cu Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare