Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Anamaria Prodan după ce Gigi Becali i-a oferit doar 100.000 de euro din transferul lui Dennis Man: "Pentru ce?". Cum discutau în trecut

Cum a reacţionat Anamaria Prodan după ce Gigi Becali i-a oferit doar 100.000 de euro din transferul lui Dennis Man: "Pentru ce?". Cum discutau în trecut

FCSB

Comentarii

Agenta Anamaria Prodan se simte trădată de Gigi Becali. Finanţatorul FCSB i-a dat oportunitatea lui Giovanni Becali să realizeze transferul lui Dennis Man la Parma, deşi impresara a fost cea care îl reprezenta pe fotbalist.

Cum a răspuns Anamaria Prodan ofertei lui Gigi Becali: "Pentru ce să ne dai 100 de mii de euro?"

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Anamaria Prodan a dezvăluit cifrele afacerii trecerii lui Dennis Man de la FCSB la Parma. De asemenea, impresara i-a oferit şi un răspuns lui Gigi Becali, cel care a vrut să-i ofere o sumă de bani. 

Finanţatorul FCSB a vrut să-i trimită 100.000 de euro, deşi Giovanni Becali a fost cel care a realizat transferul în Serie A: "I-am spus şi eu şi soţul meu (n.r. - Laurenţiu Reghecampf) foarte clar. Pentru ce să ne dai 100 de mii de euro? Păi, eu sunt managerul cu care luicrezi tu? Păi, eu ţi-am vândut jucători de milioane, de zeci de milioane. Păi, numai de la Stanciu ce profit a făcut, de la Pintilii, Bourceanu, Adi Popa, Szukala. Erau în ultimele şase luni de contract, putea semna gratis şi îmi luam eu tot comisionul. Nu mi-am luat un leu. L-am ajutat pentru că îmi era milă. Era la puşcărie şi avea problemele astea, are trei fete, o nevastă şi o mamă bătrână în casă, nu am cum să îi cer 10 la sută. 

Niciodată nu am cerut comision, nici după ce a ieşit, pentru că mă lua cu <<Tată, tu eşti sulfetul meu>>. La fiecare transfer mă ducea aşa. <<Tată, nu ai încredere în cuvântul meu?>>. <<Am patroane, dar am de 10 ani. Adică de 10 ani stau lângă tine când îţi e mai greu. De 10 ani nu îţi vinde nimeni niciun jucător, decât eu>>", a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 

 Anamaria Prodan, război cu Gigi Becali şi Ioan Becali

"E atât de simplu. Tot ce s-a întâmplat este pentru că e un om atât de influenţabil. Un om care nu are două vorbe puse una după alta. Cât vorbea cu mine, era cu mine, cât a vorbit cu Giovanni, era cu el. Aşa a făcut întotdeauna, iar eu ca o tâmpită am dat pe toată lumea la o parte pentru el. După ce s-a întâmplat azi, am încărcăt telefonul de şapte ori, pentru că am avut zeci de mesaje de la toată lumea", a mai spus agenta pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalianamaria prodanfcsbdennis mandennis man fcsbdennis man parma 

viewscnt
Articole similare