Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Blănaru după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2! ”Să nu fim nesimţiţi!”

Cum a reacţionat Blănaru după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2!  ”Să nu fim nesimţiţi!”

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova 1948 - CS Mioveni s-a terminat 4-2 în play-off-ul ligii secunde.

Liga 2 a oferit un meci spectaculos. Blănaru a deschis scorul pentru Mioveni în minutul 2. La 9 minute după debutul reprizei secunde, Compagno a egalat, iar Craiova s-a dezlănţuit. Negru şi Blidar au înscris în mintele 62 şi 68.

Guratti a redus din diferenţa şi a înscris pentru Mioveni în minutul 74. Oltenii au marcat la ultima fază a meciului, după ce Albu a transformat o lovitură de la 11 metri. 

La finalul partidei, Blănaru, unul dintre marcatorii de la Mioveni, a declarat ce speră la un adversar mai slab la baraj şi că şi-ar dori sa evite echipa Viitorul Constanţa. 

”Da, am marcat un gol, am deschis scorul şi probabil dacă marcam la acea ocazie, probabil meciul era închis. Nu cred că mai aveam problee în a câştiga meciul. Şi ei la 1-0 au avut ocazia lor, să nu fim nesimţiţi. Ocazii foarte mari, dar dacă făceam 2-0, soarta partidei era tranşată.

Noi închidem foarte bine, dovadă că luam puţine goluri, azi am luat 3 şi eram neînvinşţi până în acest moment. A venit şi prima înfrângere şi avenit într-un moement greu şi Craiova în proporţie de 90 la sută Craiova este promovată. Acum ne uităm şi la adversare, dacă băteam azi, depindeam numai de noi. 

Mai sunt 4 finale, nu este nimic pierdut şi cred că dacă ajungem la baraj, pentru că şi barajul e obiectivul, nu e nimic pierdut, în dublă manşă, cu o echipă din Liga 1, nici cei de Liga 1 nu sunt prea buni în faţa porţii. Sperăm să prindem un adversar mai slab cotat dacă ajungem acolo. Nu aş vrea pe Viitorul”, a declarat Blănaru. 

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare