Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Boloni când a fost întrebat despre o posibilă revenire la naţională! ”În viaţă, orice este posibil!” Ce a spus despre Mirel Rădoi

Cum a reacţionat Boloni când a fost întrebat despre o posibilă revenire la naţională! ”În viaţă, orice este posibil!” Ce a spus despre Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni (68 de ani) a luat în calcul posibilitatea de a reveni la naţionala României.

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu Federaţia. Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu Federaţia.

Boloni a pregătit-o ultima dată pe Panathinaikos şi speră ca Mirel Rădoi să continue la cârma echipei naţionale. 

”În viaţă, orice este posibil!”

”Să vin la naţională? În viaţă, orice este posibil. Sper, însă, ca Rădoi să se răzgândească şi să pregătească naţionala şi în baraj, de ce nu, şi la Mondiale. A fost atacat de toată lumea, pe bună dreptate, iar el s-a supărat. E normal acum să se gândească la viitorul lui. 

Poate Mirel are o ofertă interesantă, foarte rapidă, care poate să nu mai fie valabilă dacă rămâne până în martie la naţională. Mai este şi altă socoteală. Situaţia actuală a echipei naţionale este bună, vine barajul, cu echipe puternice, şi va fi greu să te califici la Mondiale. Poate urma un nou val de critici împotriva lui. E altceva să plece pe val, decât criticat că a ratat o nouă calificare”, a declarat Boloni ,pentru GSP.

Ladislau Boloni a pregătit naţionala României în perioada iulie 2000 şi iunie 2001. 

Afla mai multe despre: românia-rădoi-boloni 

viewscnt
Articole similare