Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Cristiano Bergodi după ce a văzut că FC Voluntari are cea mai slabă apărare din Liga 1

Cum a reacţionat Cristiano Bergodi după ce a văzut că FC Voluntari are cea mai slabă apărare din Liga 1

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a reuşit o lovitură importantă în această perioadă, aducerea lui Cristiano Bergodi, unul dintre antrenorii foarte apreciaţi în România. Ioan Andone a dezvăluit care sunt primele lucruri pe care Bergodi s-a apucat să le lucreze la FC Voluntari.

Ultima clasată în Liga 1, FC Voluntari a reuşit să-l convingă pe Cristiano Bergodi, antrenor care a pregătit inclusiv echipe din Serie. Antrenorul italian s-a apucat deja de treabă, a studiat ultimele şase meciuri şi a tras concluzia că are mult de lucrat în apărare. De altfel, FC Voluntari este echipa cu cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 27 de goluri primite în 15 etape. Ioan Andone, managerul general al lui FC Voluntari, spune că Bergodi s-a apucat deja de treabă:

”Bergodi ar trebui să nu mai primească goluri, asta e prima condiţie, pentru că avem cea mai slabă apărare. În primul rând, a realizat că el ne-a cerut ultimele 6 meciuri, de săptămâna trecută le-a vizionat pe toate, a fost la meciul de la Mediaş şi el trebuie să facă... prima concluzie a fost că trebuie să organizăm jocul în apărarea echipei.

Am ajuns chiar de râs, 27 de goluri sau aşa ceva, deci a analizat el singur, a zis că plecăm de la astea şi e normal să facă organizarea jocului echipei în apărare. E super în regulă ca tip, îi place să muncească, a ieşit de un an jumatate din fenomen şi a zis că d-abia aştepta. Pentru noi, a fost o surpriză că a acceptat”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristiano bergodiioan andoneliga 1fc voluntari 

viewscnt
Articole similare