Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Denis Alibec când a auzit că Edi Iordănescu a fost numit selecţioner! ”Pentru mine e un semn foarte bun!”

Cum a reacţionat Denis Alibec când a auzit că Edi Iordănescu a fost numit selecţioner! ”Pentru mine e un semn foarte bun!”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a câştigat cursa cu Laszlo Boloni şi a devenit noul selecţioner al României, în urma negocierilor intense dintre FRF şi cei doi candidaţi.

Iordănescu îl înlocuieşte pe Mirel Rădoi, al cărui contract cu FRF a expirat pe 30 noiembrie 2021. Noul selecţioner va fi pe bancă la primele meciuri oficiale în iunie, când sunt programate întâlniri din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina. Primul meci va fi pe 4 iunie, în deplasare, cu Muntenegru.

Până atunci, naţionala are două amicale în martie. Pe 25 martie, pe Stadionul Steaua, tricolorii vor întâlni naţionala Greciei. Patru zile mai târziu, pe 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel.

Denis Alibec, atacant în vârstă de 31 de ani, nu mai este jucătorul CFR-ului şi a semnat cu Atromitos. În interviul de prezentare de la echipa din Grecia, Alibec a recunoscut că vrea să marcheze goluri pentru a reveni în planurile echipei naţionale. Întrebat despre numirea lui Edi Iordănescu la cârma României, atacantul a recunoscut că pentru el este un semn bun. 

”Pentru mine e un semn foarte bun!”

”Am auzit numai lucruri frumoase despre Edi Iordănescu şi mă bucur că avem un selecţioner care analizează foarte bine jucătorii, care îi urmăreşte mereu şi cunoaşte multe lucruri la zi despre fotbalul nostru şi jucătorii noştri. Pentru mine e un semn foarte bun. Vreau să joc repede la Atromitos, să marchez mult şi o să revin sigur titular la naţională!

M-am cam săturat, sincer, să se umple site-urile, atunci când nu joc, de tot felul de zvonuri despre mine care nu au legătură cu fotbalul. Când joc şi marchez, nu prea se întâmplă asta! Sau se întâmplă mai puţin”, a spus Denis Alibec, pentru PlaySport

Afla mai multe despre: echipa naţională-alibec-iordănescu 

viewscnt
Articole similare