Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Fabbrini după ce semnat cu noul club! ”Am avut oferte şi de la alte echipe!”

Cum a reacţionat Fabbrini după ce semnat cu noul club! ”Am avut oferte şi de la alte echipe!”
Comentarii

Diego Fabbrini s-a săturat de problemele financiare de la Dinamo şi a semnat cu echipa Ascoli, care sezonul trecut s-a salvat de retrogradare în al doilea eşalon al fotbalului italian.

Fabbrini nu a stat mult fără echipă şi a hotărât să se întoarcă în Italia. Fostul fotbalist al lui Dinamo a oferit şi primele declaraţii de la venirea sa la noua echipă. 

 Am avut oferte şi de la alte echipe italiene, dar şi din străinătate!

”Am vrut să mă întorc acasă după mulţi ani petrecuţi în străinătate, Anglia, Spania, Bulgaria şi România. Nu m-am gândit de două ori când s-a ivit această oportunitate. Am avut oferte şi de la alte echipe italiene, dar şi din străinătate.

Am demarat tratativele cu Ascoli acum 10 zile şi am acceptat imediat.Mai avusesem discuţii şi anul trecut şi am urmărit atent jocurile echipei. Acum, impresarul mi-a spus că pot ajunge la Ascoli şi nu am mai stat pe gânduri.

Eu am jucat pe mai multe posturi în atac în ultima vreme, prefer să joc la mijloc, dar mă pun în slujba echipei în orice rol. Va fi un sezon dificil, nu mi-am propus un obiectiv în privinţa numărului de goluri marcate, vreau doar să joc cât mai bine şi să ajut echipa”, a declarat Fabbrini după ce a semnat cu Ascoli.

Fabbrini a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2019, liber de contract, de la ŢSKA Sofia. Italianul a mai jucat în Italia pentru Empoli, Udinese, Palermo, Siena şi Spezia.

Ultima sa experienţă în Italia a fost la Spezia în 2017, atunci când a bifat 17 meciuri şi a marcat un gol. Diego Fabbrini a mai jucat în cariera sa la Watford, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Ovideo, FC Botoşani şi CSKA Sofia.

La Dinamo s-a transferat în 2019 şi a marcat de două ori în 52 de meciuri. Fabbrini are şi o selecţie în naţionala Italiei, bifată în 2012. 

Afla mai multe despre: fabbrini- dinamo- ascoli 

viewscnt
Articole similare