Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat FRF după ce România şi-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice: "Honduras poate să fie o echipă puternică şi care să pună probleme"

Cum a reacţionat FRF după ce România şi-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice: "Honduras poate să fie o echipă puternică şi care să pună probleme"

FRF

Comentarii

România face parte din grupa B pentru meciurile de la Jocurile Olimpice din Tokyo şi va evolua împotriva selecţionatelor din Noua Zeelanda, Coreea de Nord şi Honduras.

”Tricolorii” au beneficiat de o tragere favorabilă şi au driblat adversari precum Brazilia sau Argentina, astfel că şansele de calificare în următoarea fază a competiţiei sunt destul de mari.

Mihai Stoichiţă, Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a oferit o primă reacţie după tragerea la sorţi şi consideră că selecţionata noastră face parte din cea mai accesibilă grupă. De asemenea, el a dezvăluit că de săptămâna viitoare va începe pregătirea pentru competiţia de la Tokyo.

"La prima vedere, e cea mai accesibilă grupă posibilă dintre toate variantele. În prima grupă, erau două echipe mai puternice, Japonia şi Mexic. Aici, Honduras poate să fie o echipă puternică şi care să pună probleme. Îi cunosc foarte bine, am fost de multe ori în Honduras, am şi jucat contra lor la nivel de echipă naţională. Au un fotbal bun, sunt bine dezvoltaţi.

Depinde foarte mult ce jucători deplasăm în Japonia, asta e prima problemă. Nu putem să facem previziuni până când nu ştim ce acorduri vor fi cu cluburile şi ce jucători vor fi eliberaţi pentru această competiţie. Sunt foarte mulţi jucători care vin de la echipe care vor participa în cupele europene. Avem 61 de jucători pe listă, urmează să negociem cu cluburile, să vedem ce putem să luăm.

Trebuie să facem o selecţionată care să profite de acest moment. La prima vedere, grupa pare favorabilă. Sunt multe lucruri care trebuie gândite, strategia va fi făcută în săptămânile următoare. Depinde şi cum se va termina campionatul nostru, ce echipe vor participa în cupele europene. Datele se vor suprapune cu perioadele de pregătire şi nu e uşor", a spus Mihai Stoichiţă pentru PRO X.
 

Afla mai multe despre: mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare