Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Gică Hagi după ultima decizie luată de Steven Gerrard în privinţa lui Ianis Hagi! "A progresat, arată bine!"

Cum a reacţionat Gică Hagi după ultima decizie luată de Steven Gerrard în privinţa lui Ianis Hagi! "A progresat, arată bine!"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost titular în amicalul de lux pe care Rangers l-a jucat contra echipei Real Madrid, scor 2-1.

Gerrard a hotărât să îi schimbe poziţia lui Ianis, care a avut o evoluţie bună în faţa fostei campioane din La Liga. Sezonul trecut, fotbalistul român a fost folosit cel mai des pe postul de extremă stânga, iar în meciul cu Real Madrid el a fost poziţionat la mijloc, în linia de 3, pe postul de inter stânga. 

Antrenorul Farului, Gică Hagi, consideră că Ianis a jucat bine pe noul post şi că şi-a respectat toate sarcinile. 

"A progresat, arată bine. A jucat optar, decar, e altceva. Să dea Dumnezeu să fie sănătos în continuare", a afirmat Gică Hagi, despre fiul său.

Ianis Hagi putea marca contra lui Real Madrid

Rangers s-a impus cu scorul de 2-1 în amicalul cu Real Madrid. Rodrygo a deschis scorul pentru madrileni, dar scoţienii au întors după pauză prin Sakala şi Itten. Ianis Hagi a fost titular şi a evoluat timp de 60 de minute împotriva Realului.

Internaţionalul român putea marca în prima repriză, dar şutul său din lovitură liberă a fost respins de portarul Lunin. Românul a fost printre cei mai activi jucători ai echipei sale. 

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia-gică hagi-real madrid 

viewscnt
Articole similare