Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Gigi Becali când a aflat că Mirel Rădoi va pleca de la naţională! ”Sper să ia cea mai bună decizie pentru el!”

Cum a reacţionat Gigi Becali când a aflat că Mirel Rădoi va pleca de la naţională! ”Sper să ia cea mai bună decizie pentru el!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu Federaţia.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu Federaţia.

Becali a reacţionat după ce a aflat că Mirel Rădoi va pleca de la naţională. Patronul FCSB nu a dorit să comenteze acest subiect, dar speră ca finul său să ia cea mai bună decizie.

”Eu nu mă pricep la fotbal, aşa că nu comentez. Dar pe finul Mirel Radoi îl iubesc. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înţelepciune să ia cea mai bună decizie pentru el!”, a spus Gigi Becali, potrivit Playsport.

Declaraţiile lui Mirel Rădoi după partida cu Armenia:

”Eu vreau să le câştig pe astea două, după care vom vedea ce va fi. Contractul meu se termină în luna noiembrie. Cred că v-am spus lucrul ăsta destul de clar, e clar că nu. Nu voi mai continua, dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea.

Nu încerc să pun presiune pe conducerea FRF să vină cu un contract. Şi dacă s-ar prelungi, ar trebui să fie cu acordul meu, dar în momentul de faţă, nu vreau să creăm un alt subiect. În tur voiaţi să-mi dau demisia, mi-e foarte greu să plec, ca după partida cu Islanda când voiaţi să plec...acum vreţi să mai rămân la naţională vreo doi ani să mai staţi cu mine pe aici. 

Reacţionăm doar în funcţie de rezultat? Nu are rost, mă ştiţi. Dacă am spus că aşa, aşa e. Au mai fost unii care au încercat să spună că, vezi Doamne, eu am spus ceva şi am făcut altceva. Nu mă interesează lucrurile astea. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră. Nu mă întoarce nimic, nici măcar soţia.

Oferte au fost şi până acum şi le-am refuzat, chiar nu am nimic şi vă dau cuvântul meu de onoare, nu am nici măcar un contract, nu am o înţelegere tacită cu cineva. Am luat echipa la un baraj, o predau la fel, pentru că obiectivul este locul 1, locul 2. Chiar m-aş bucura ca cine vine în locul meu să califice echipa la Mondial.

Acesta au fost şi discuţiile cu conducerea FRF şi astea le-am explicat, pentru că dacă un contract ar fi plecat altfel de la început, atunci am fi discutat alte lucruri. S-a vorbit despre un ciclu de doi ani de zile cu directorul tehnic şi preşedintele Federaţiei şi atunci la finalul calificărilor, o să încheiem, chiar dacă ei vor dori să continue, din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare”, a spus Rădoi.  

Afla mai multe despre: rădoi-românia-becali 

viewscnt
Articole similare