Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Gigi Becali când a auzit că Mihai Rotaru ar putea să o preia pe Steaua! ”Nici măcar el nu o să îi ajute pe ăştia de la CSA!”

Cum a reacţionat Gigi Becali când a auzit că Mihai Rotaru ar putea să o preia pe Steaua! ”Nici măcar el nu o să îi ajute pe ăştia de la CSA!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Mihai Rotaru să preia echipa Steaua, care nu are în acest moment drept de promovare în Liga 2.

Patronul FCSB susţine că Rotaru nici nu vrea şi nici nu poate să devină investitorul echipiei din eşalonul secund. În presă au apăut informaţii că patronul de la Universitatea Craiova ar dori să lase echipa din Bănie şi să investească la Steaua.

Totuşi, Gigi Becali este sută la sută sigur că acest lucru nu ar putea să se întâmple. De asemenea, latifundiarul din Pipera a spus că oameni precum el, Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu sunt din ce în ce mai rari în fotbalul românesc. 

”Nici măcar el nu o să îi ajute pe ăştia de la CSA!”

”Nici măcar Mihai Rotaru nu o să îi ajute pe ăştia de la CSA, aşa cum poate visează unii. Voi credeţi că se duce Rotaru la CSA? Nu, tată! Nu poate şi nici nu vrea. Îi e bine unde este acum. De ce credeţi voi că s-ar duce Rotaru la CSA? Nici vorbă! Voi credeţi că prin fotbalul românesc se mai găsesc oameni ca mine, Rotaru şi Mititelu?

Ăla săracu e şi în puşcărie si uite că tot bagă milioane în fotbal. A mai făcut şi o bază de fotbal tot din banii lui. E clar că nu are echipă de retrogradare, iar când iese din puşcărie o să vedeţi voi că el tot pe mine vrea să mă bată. Are el o dambla cu mine. Nu am mai vorbit cu el de când ne-am întâlnit la proces atunci. De sunat nu m-a sunat niciodată din puşcărie. Poate o să ne vedem când iese. Eu cu Mititelu suntem singurii dintre cei care am rămas din garda veche”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: csa-fcsb-rotaru-becali 

viewscnt
Articole similare