Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Guardiola după victoria lui Liverpool din minutul 90 :) "După 10 minute mi-a trecut"

Cum a reacţionat Guardiola după victoria lui Liverpool din minutul 90 :) "După 10 minute mi-a trecut"

Premier League

Comentarii

Liverpool a revenit pe primul loc în Premier League după o victorie cu un autogol al celor de la Tottenham în minutul 90

"Când vezi că se întâmplă aşa ceva îţi spui: rahat. Dar după cinci sau zece minute mi-am zis, ok, e o provocare teribilă. Nimeni nu a spus că va fi uşor. O ştim cu toţii, este o provocare. Este extraordinar, ne luptăm împotriva unei echipe incredibile, aşa cum este Liverpool. Cred că toată lumea este încântată de ceea ce va urma în următoarele săptămâni.

Mergem la Cardiff şi, dacă batem, trecem pe primul loc cu şase etape înainte de finalul campionatului. Apoi mergem pe Wembley să jucăm o semifinală de Cupa Angliei, ceea ce este o premieră pentru mine. După aceea, jucăm în sferturile Champions League. Am trecut peste momente grele în acest sezon ca să ajungem aici, iar acum suntem norocoşi să ne bucurăm de aceste meciuri", a declarat Pep Guardiola înaintea restanţei cu Cardiff City. În cazul unui succes, "cetăţenii" urcă pe primul loc în campionat, cu un punct peste Liverpool.

Afla mai multe despre: guardiolaliverpoolcity 

viewscnt
Articole similare