Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Ibrahimovic când şi-a dat seama că un coleg îl sărută în somn: ”Stăteam lângă el în autocar” :)

Cum a reacţionat Ibrahimovic când şi-a dat seama că un coleg îl sărută în somn: ”Stăteam lângă el în autocar” :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Andy van der Meyde a dezvăluit că i-a făcut o farsă lui Zlatan Ibrahimovic şi l-a sărutat în somn, o glumă la care starul suedez n-a reacţionat prea bine.

Andy van der Meyde şi Zlatan Ibrahimovic au fost colegi la Ajax, la începuturile carierelor lor. Cei 2 erau printre cele mai puternice personalităţi din vestiarul echipei olandeze, dar asta nu l-a împiedicat pe Van der Meyde să-i facă o farsă colegului său.

Într-o zi, în autocarul echipei, Andy van der Meyde l-a surprins pe Zlatan Ibrahimovic în timp ce dormea şi s-a gândit să-l sărute pe gură. Gluma n-a fost pe placul lui Ibrahimovic, care a reacţionat violent.

Cum a reacţionat Ibrahimovic când şi-a dat seama că un coleg îl sărută în somn

Andy van der Meyde şi Zlatan Ibrahimovic au fost colegi într-una dintre cele mai bune generaţii pe care Ajax le-a avut în ultimii 30 de ani, din care au făcut parte şi 2 jucători români: Cristi Chivu şi Bogdan Lobonţ.

Van der Meyde şi Ibrahimovic erau printre cele mai puternice personalităţi din vestiarul lui Ajax şi deseori se tachinau. Andy van der Meyde povesteşte acum o farsă pe care i-a făcut-o colegului său din atac, la care Ibrahimovic n-a reacţionat prea bine:

”Când eram la Ajax, stăteam întotdeauna lângă Zlatan în autocar. Odată, când dormea, am avut tendinţe gay şi l-am sărutat pe gură. Câteva secunde mai târziu am primit câteva palme”, a povestit amuzat Van der Meyde, citat de Daily Mail.

Andy van der Meyde a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători din acea generaţie a lui Ajax, însă viaţa extrasportivă l-a împiedicat să-şi atingă potenţialul. În 2003, a fost vândut de Ajax la Inter Milano, însă n-a confirmat şi italienii l-au cedat la Everton, în 2005.

În 4 ani la Everton, Andy van der Meyde, fost atacant dreapta, a avut doar 23 de apariţii şi în 2009 şi-a reziliat contractul. Ulterior, fostul internaţional olandez a recunoscut că toată viaţa sa a fost dată peste cap după ce şi-a înşelat soţia, imediat după transferul la Everton.

După acel episod, Van der Meyde s-a refugiat în consumul de droguri şi alcool. În 2012, la doar 31 de ani şi după mai multe transferuri nereuşite, a decis să se retragă din activitate.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare