Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Mihai Teja după declaraţiile dure făcute de Gigi Becali după egalul din etapa trecută

Cum a reacţionat Mihai Teja după declaraţiile dure făcute de Gigi Becali după egalul din etapa trecută

Superliga

Comentarii

Mihai Teja caută prima victorie ca antrenor al FCSB-ului contra lui Hermannstadt, luni, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1. Antrenorul în vârstă de 40 de ani spune presiunea pe care o simte este pozitivă şi vede ca fiind normale ieşirile patronului după egalul cu Dunărea Călăraşi.

FCSB a făcut doar 1-1 cu Dunărea Călăraşi, în etapa trecută, în primul meci cu Teja antrenor principal. Atunci, Gigi Becali a ieşit şi a criticat dur mai mulţi jucători. Mihai Teja speră că nu-i va da patronului motive să fie supărat şi după meciul cu Hermannstadt.

”Toate meciurile sunt importante pentru că trebuie să le câştigi. La Steaua, trebuie tot timpul să fii pe primul loc, să câştigi fiecare meci, este o presiune, normal, o presiune pozitivă, pentru că trebuie să fii cel mai bun. Trebuie să te ridici, să încerci să fii mai bun, să dai mai mult şi să încerci să câştigi următorul joc. (n.r. despre jucătorii criticaţi de patron) Jucătorii sunt profesionişti, ştiu, înţeleg atunci când joacă bine sau când joacă mai puţin bine, patronul este cel care ne plăteşte, opinia domnului Becali atunci când vede meciurile, este normal să critice, este normal să laude.

Suntem destul de liniştiţi. A zis că o să mă lase să decid, să îmi fac treaba, cu siguranţă dânsul are o părere, o opinie, e normal pentru că este cel care dă banii, care plăteşte, este o echipă privată Steaua şi este normal atunci când e supărat să critice anumite lucruri care nu merg bine””, a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbfc hermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare