Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Steliano Filip după ce a fost exclus de Mircea Rednic din lotul lui Dinamo. ”Ce pot să-mi facă nişte oameni?”

Cum a reacţionat Steliano Filip după ce a fost exclus de Mircea Rednic din lotul lui Dinamo. ”Ce pot să-mi facă nişte oameni?”
Comentarii

Mircea Rednic taie şi spânzură la Dinamo. Antrenorul face curăţenie în lot şi i-a exclus pe Steliano Filip şi Cosmin Matei.

Mircea Rednic ia măsuri drastice la Dinamo. Antrenorul încearcă să redreseze echipa şi impune reguli dure. Cosmin Matei şi Steliano Filip au fost excluşi din lot de Rednic, iar cei doi se antrenează separat.

Potrivit Fanatik, „Puriul” este nemulţumit de atitudinea lui Steliano Filip, în vreme ce Cosmin Matei l-a făcut să-şi piardă răbdarea prin evoluţiile sale. Astfel că cei doi se antrenează separat, după-amiază. Mai mult, gsp.ro. susţine că Dinamo va demara discuţiile pentru rezilierea contractului cu cei doi fotbalişti.

Acum, Steliano Filip a reacţionat, pe reţelele de socializare, după decizia lui Mircea Rednic 

”Ce pot să-mi facă nişte oameni?”

”Omul cu adevărat bun este acela care ar fi putut să facă rău, dar nu a făcut” şi ”Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic: Ce pot să-mi facă nişte oameni?”, au fost mesajele postate de Steliano Filip, pe Instagram. 

În actualul sezon, Filip a jucat în 13 partide pentru Dinamo în toate competiţiile. 

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-steliano filip 

viewscnt
Articole similare