Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Straton după ce a aflat că o să fie titular la FCSB! "Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Gigi Becali!" Ce a spus despre Andrei Vlad

Cum a reacţionat Straton după ce a aflat că o să fie titular la FCSB! "Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Gigi Becali!" Ce a spus despre Andrei Vlad

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, scor 1-1 (1-0), în meciul disputat, duminică, pe terenul celor de la UTA Arad, în etapa a III-a a Ligii I.

Pentru UTA a marcat Ubbink în minutul 20. După mai mult de 30 de minute Gigi Becali a comandat 3 schimbări, dar situaţia nu s-a schimbat până la pauză. În repriza secundă, FCSB a ratat cele mai mari ocazii, dar golul egalării a venit de abia în minutul 90. Puştiul Ianis Stoica a egalat, după ce fusese introdus pe parcursul meciului. 

Andrei Vlad a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali după gafa din Conference League, iar în locul lui, titular cu UTA Arad, a fost Straton. Cel mai experimentat portar de la FCSB a explicat cum a primit vestea ca va fi în primul 11.

 "Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Gigi Becali!"

"În situaţia de faţă, când mai erau câteva minute, pot să spun că e echitabil să plecăm cu remiză. Şi ei au făcut o partidă bună. Pe alocuri, meritam şi noi victoria, poate şi ei. După eliminare din Conference League, a fost supărare, nervozitate. La Steaua (n.r - FCSB) nu îţi poţi permite să pleci capul în faţa oricărei echipe.

E normal să joci pentru victorie în fiecare meci. Am avut o neşansă acolo şi probabil o să ne urmărească această înfrângere. Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Gigi Becali, în afara de atunci când am venit la echipă. Nu ştiu de unde apar aceste zvonuri. Azi am aflat la şedinţa tehnică că voi fi titular. Dânşii au ales să mizeze pe mine în seara asta.

Sunt alături de Vlad, Târnovanu şi Udrea, încerc să-i ajut şi eu cu ce pot. Vlad a ajuns la o maturitate când nu are nevoie de ajutorul oricui, poate doar de un prieten, să bea o cafea, când e puţin supărat. Având în vedere emblema de pe piept, cred că e un început mai greu, dar muncind şi fiind mai umili, o să fie mai bine. Da, mi-a fost dor de o astfel de atmosferă. Ţin să felicit publicul minunat din Arad", a spus după meci Straton. 

Puştiul Ianis Stoica a marcat golul care a adus un punct FCSB-ului şi acum speră să primească mai multe minute în echipa lui Todoran. 

 "Sper după acest gol să primesc cât mai multe minute!"

"Mă simt bine, dar nu sunt fericit, pentru că nu am câştigat, nu am reuşit să luăm cele trei puncte. Mi-am aşteptat şansa. M-am pregătit la antrenamente, ştiam că voi intra şi sper cu acest gol să primesc cât mai multe minute.

Este dezamăgire, dar suntem profesionişti şi trebuie să uităm repede ce a fost şi să ne luptăm la campionat, pentru că asta ne-au mai rămas cupa şi campionatul", a spus Ianis Stoica după meci.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte. UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: staron-fcsb-vlad 

viewscnt
Articole similare