Experiențe împreună.
You are here:

Cum a reacţionat Valbuena după ce Benzema şi-a aflat sentinţa! ”Sunt mulţumit că statutul meu de victimă a fost recunoscut!”

Cum a reacţionat Valbuena după ce Benzema şi-a aflat sentinţa! ”Sunt mulţumit că statutul meu de victimă a fost recunoscut!”

Diverse

Comentarii

Atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 75.000 de euro, în dosarul de şantajare a fostului său coechipier Mathieu Valbuena, informează lesoir.be.

După ce tribunalul a dat sentinţa, mijlocaşul lui Olympiakos, Valbuena, a avut o primă reacţie. 

”Sunt mulţumit că statutul meu de victimă a fost recunoscut!”

”Sunt mulţumit că statutul meu de victimă a fost recunoscut în tribunal. Cred că am făcut ceea ce era de datoria mea cetăţenească să fac, adică o plângere şi nu să mă plâng şantajând”, a spus Valbuena. 

Benzema a fost acuzat de complicitate la tentativă de şantaj. Jucătorul de la Real Madrid l-ar fi determinat pe fostul său coechipier din echipa Franţei să plătească persoanele care au ameninţat că vor dezvălui un videoclip intim în care apare.

În noiembrie 2015, fostul internaţional francez Djibril Cisse şi alte trei persoane erau reţinuţi într-un caz de şantaj care îl viza pe Valbuena. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. Ulterior, Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină.

Benzema era acuzat că ar fi fost intermediar între şantajişti şi Valbuena.

”Karim Benzema s-a implicat personal şi cu insistenţă în încercarea de a-l convinge pe Mathieu Valbuena să-l întâlnească pe omul său de încredere”, a explicat instanţa, potrivit lequipe.fr.

Procurorul a cerut o pedeapsă de zece luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 75.000 de euro împotriva atacantului de la Real Madrid.

Această pedeapsă nu ar trebui să-i ameninţe revenirea la echipa Franţei, aşa cum a declarat Noël Le Graët în urmă cu câteva săptămâni.

viewscnt
Articole similare