Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Zdenek Ondrasek după ce Gigi Becali l-a criticat dur: ”Am avut o discuţie cu el”

Cum a reacţionat Zdenek Ondrasek după ce Gigi Becali l-a criticat dur: ”Am avut o discuţie cu el”

Superliga

Comentarii

Dinu Todoran a dezvăluit cum a reacţionat Zdenek Ondrasek după ce atacantul ceh a fost criticat de Gigi Becali chiar după meciul în care a debutat.

Zdenek Ondrasek a fost transferat în această vară de FCSB, după ce Mihai Stoica a adunat informaţii despre atacantul în vârstă de 32 de ani. Însă, la fel ca în cazul lui Ante Vukusic, răbdarea lui Gigi Becali s-a terminat chiar după primul meci.

Ondrasek a jucat 45 de minute cu FC Botoşani, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1 şi Gigi Becali a tras deja concluzia că nu are calităţi pentru FCSB. Dinu Todoran a explicat într-o conferinţă de presă cum a reacţionat atacantul ceh la criticile patronului.

Cum a reacţionat Ondrasek după ce a fost criticat de Gigi Becali

În meciul cu FC Botoşani, Zdenek Ondrasek a fost rezervă şi a intrat în repriza secundă. În urmă cu pregătirea fizică, atacantul în vârstă de 32 de ani n-a impresionat, ba dimpotrivă. Imediat după acel meci, Gigi Becali lăsa de înţeles că va fi dat afară.

”Nu mai vreau să îi critic pe oameni. Nu e ceea ce noi dorim. Nu vreau să mai critic din prima zi, dar nu poate face faţă la noi. Vom vedea cu cine jucăm atacant”, a spus Gigi Becali după meciul cu FC Botoşani.

Miercuri, Dinu Todoran a fost întrebat despre reacţia pe care Zdenek Ondrasek a avut-o după ce a fost criticat de Gigi Becali. Antrenorul FCSB-ului susţine că Ondrasek n-a fost afectat, deoarece a fost conştient că presaţia lui a fost sub aşteptări.

”El se simte foarte bine. Sunt lucruri, ei sunt jucători profesionişti care îşi doresc mai mult. Am avut o discuţie, nici el nu era mulţumit de el. Ăsta este un lucru pozitiv şi îşi doreşte foarte mult. (A înţeles, nu a fost afectat?) Nu, nu, de ce să...? Dacă dădea 2-3 goluri? Am un grup unit, care îşi doreşte să facă performanţă”, a spus Dinu Todoran.

Între timp, Gigi Becali s-a răzgândit şi a anunţat că îl va testa pe Ondrasek încă două-trei meciuri şi abia atunci va lua o decizie:

”Tată, m-am gândit mai bine şi-i mai dau o şansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două – trei meciuri că e păcat de băiat. Am vorbit şi eu la nervi despre el. Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: zdenek ondrasek 

viewscnt
Articole similare