Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a refuzat Gigi Becali să-l transfere pe cel mai valoros jucător din Liga 1: ”Impresarul lui m-a întrebat dacă mă interesează”. Costa un milion de euro

Cum a refuzat Gigi Becali să-l transfere pe cel mai valoros jucător din Liga 1: ”Impresarul lui m-a întrebat dacă mă interesează”. Costa un milion de eurogalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a refuzat să-l transfere pe jucătorul care avea să devină cel mai valoros fotbalist din Liga 1. În urmă cu 3 ani, patronul FCSB a primit propunerea de a-l transfera pe Alex Cicâldău, dar a refuzat să-l ia. Între timp, Cicâldău a ajuns cel mai bine cotat jucător din Liga 1.

Gigi Becali are motive de regrete în această perioadă. Patronul FCSB a avut ocazia să-l transfere pe Alex Cicâldău, cel mai valoros jucător din Liga 1. În vara lui 2008, înainte ca internaţionalul român să fie cumpărat de Universitatea Craiova, impresarul a luat legătura cu Gigi Becali.

Patronul FCSB a refuzat atunci să-l transfere pe Alex Cicâldău, deoarece se temea de o nouă afacere proastă, după ce Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu nu reuşiseră să se impună.

Cum a refuzat Gigi Becali să-l transfere pe cel mai valoros jucător din Liga 1

Refuzat de Gigi Becali, Alex Cicâldău a fost transferat de Universitatea Craiova. A fost o decizie foarte inspirată pentru tânărul mijlocaş central. Cicâldău a crescut constant în evoluţii şi a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Liga 1.

Pe transfermarkt.com, Alex Cicâldău este considerat cel mai valoros jucător din Liga 1, cu o valoare estimată la 6,5 milioane de euro. Motive suficiente pentru Gigi Becali să-l regrete, după ce în vara lui 2018 a refuzat să-l transfere:

”Înainte să-l vândă Viitorul, impresarul lui m-a întrebat: 'Gigi, te interesează?'. Am zis că nu, pentru că încă nu confirmaseră Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu. Am zis: 'Ce fac, mă?'. Îmi plăcea de el. Mereu mi-a plăcut şi l-am lăudat. E luptător şi face travaliu la mijloc. Asta îmi trebuie şi mie”, a povestit Gigi Becali, într-un interviu acordat în mai 2019.

Cota lui Alex Cicâldău a explodat şi a ajuns cel mai valoros jucător din Liga 1

În vara lui 2018, Universitatea Craiova a plătit un milion de euro pentru a-l transfera pe Alex Cicâldău de la Viitorul. Atunci era cotat la 1,7 milioane de euro. Între timp, cota lui Alex Cicâldău a ajuns la 6,5 milioane de euro şi este astfel cel mai valoros jucător din Liga 1.

În spatele lui Alex Cicâldău se află Florinel Coman şi Florin Tănase, ambii cotaţi la câte 5 milioane de euro, urmaţi de Darius Olaru, care are o valoare estimativă de 3,5 milioane de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alex cicaldau 

viewscnt
Articole similare