Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Ciobotariu s-o transforme pe FC Voluntari în echipă de play-off: "Am fost inspiraţi" | EXCLUSIV

Cum a reuşit Ciobotariu s-o transforme pe FC Voluntari în echipă de play-off: "Am fost inspiraţi" | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, a povestit cum a reuşit să transforme echipa în revelaţia sezonului din Liga 1. "Ciobi" a spus că a fost inspirat la transferurile pe care le-a cerut conducerii şi şi-a lăudat elevii pentru munca pe care o depun la antrenamente şi meciuri.

Cum a reuşit Ciobotariu s-o transforme pe FC Voluntari în echipă de play-off: "Am fost inspiraţi" | EXCLUSIV

Sub comanda lui Liviu Ciobotariu, FC Voluntari s-a salvat în sezonul trecut de la retrogradare şi acum are parte de un sezon excelent, fiind pe locul trei în Liga 1 şi calificată în semifinalele Cupei României. Ilfovenii au reuşit transferuri insiprate în vară, când Ciobotariu a ales jucătorii pe care-i doreşte şi a reuşit să formeze o echipă competitivă.

"Ciobi" a povestit că imediat cum a ajuns la echipă a dorit să-l pună e Gabi Tamaş căpitan, dar fundaşul a refuzat şi a transmis că doreşte să-şi vadă doar de antrenamente şi meciuri. Totuşi, antrenorul susţine că Tamaş e liderul din teren, chiar dacă nu poartă banderola de căpitan.

"N-a fost uşor, faptul că suntem revelaţia campionatului se datorează în primul rând jucătorilor. Pentru că ei sunt cei care se antrenează zi de zi şi o fac foarte bine, ei sunt cei care ascultă şi fac tot ce le cer. Sunt mândru de ce am realizat anul trecut. Am preluat o echipă într-o situaţie grea, delicată, mai are 3 jocuri de jucat şi echipa era căzută. Am reuşit, împreună cu jucătorii, să ajunge la baraj.

Au fost ceva emoţii, am reuşit să câştigăm, dar greu. După care lucrurile au intrat în normal. Nu este un secret. Ne dorim foarte mult să obţinem rezultate, avem foame. E adevărată că am avut şi şansă, face parte din joc. Faptul că suntem în semifinalele Cupei ne face să fim mândri. Jucăm un fotbal bun, frumos, lumea ne apreciază pentru ce facem.

Ce este interesant, din lotul pe care l-am avut anul trecut am păstrat 70% din componenţă. Am fost inspiraţi şi am adus jucători care au un randament extraordinar. Mihai Popa, Vadim Raţă, Meleke, Adam Nemec. Pe listă au mai fost şi alţi jucători care n-au ajuns. Nu ne-am putut înţelege. Am ajuns în această postură.

Când am ajuns la echipă, pentru mine capitanul e Tamaş. Merită să conducă vestiarul, să fie mâna mea dreaptă. El mi-a spus că nu vrea să fie căpitan. El mi-a spus că nu vrea. Era Balaur, acum e Igor. A spus că vrea să-şi vadă doar de antrenament, de pregătire. El are un impact puternic în vestiar. Gabi a discutat cu toţi jucătorii care au venit, le-a dat sfaturi", a spus Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntarirevelatieechipaliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare