Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Dorinel Munteanu să o transforme pe Oţelul Galaţi: ”I-a rupt în două!” | EXCLUSIV

Cum a reuşit Dorinel Munteanu să o transforme pe Oţelul Galaţi: ”I-a rupt în două!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Oţelul Galaţi este una dintre revelaţiile începutului de sezon din Superligă, cu o singură înfrângere înregistrată în primele 11 dueluri.

Chiar dacă nu foarte multă lume dădea şanse gălăţenilor pentru salvarea de la retrogradare, Dorinel Munteanu a reuşit să formeze un grup, o echipă foarte puternică, care insuflă teamă oricărei echipe din campionat, în acest moment.

După 11 etape, Oţelul este pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu locurile 5 şi 6, ocupate de Hermannstadt şi Petrolul, formaţii ce au câte un meci mai puţin disputat.

Basarab Panduru: ”Munteanu face exact ceea ce trebuie”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru este de părere că strategia aplicată de către Dorinel Munteanu în acest start de sezon este una perfectă, care se bazează pe forţa grupului, pe determinare şi multă risipă de efort şi energie.

UTA cred că a avut mult mai mulţi bani decât Oţelul. Nu suntem corecţi cu Dorinel Munteanu. Vorbim despre el acum pentru că are nişte rezultate, dar nu era nimeni de acord cu metodele lui, dacă nu avea rezultate.

Toată lumea vorbea: `Domne, nu se poate aşa ceva, că-i aleargă pe acolo`. Dorinel Munteanu face exact ce trebuie să facă, la ce echipă are. `Băi, nu avem niciun jucător care să ne câştige un meci. Măcar să alergăm mai mult decât oricine`”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

”Forbanul era vacanţă”

De asemenea, Mihai Stoica consideră că pregătirea de vară făcută de ”Munti” cu jucătorii, în care a preferat să se bazeze foarte mult pe acumulare fizică, face diferenţa în multe meciuri din Superligă.

În acelaşi timp, a contat foarte mult şi jucătorii pe care Munteanu a decis să-i aducă, fotbalişti care au înţeles ce trebuie să facă şi au fost de acord să dea tot ce au mai bun.

”Celea nu a suportat şi a plecat după trei zile şi nu joacă în Cipru. Probabil Dorinel şi-a ales jucătorii şi le-a explicat de la început la ce să se aştepte.

Probabil că ăsta e secretul. A făcut nişte cantonamente, Forbanul era vacanţă. I-a rupt în două. Nu am văzut un meci în care Oţelul să nu joace”, a completat şi Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: dorinel munteanubasarab pandurumihai stoica 

viewscnt
Articole similare