Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit Deian Sorescu ratarea convocării la naţională: ”Nu am timp să regret”

Cum a trăit Deian Sorescu ratarea convocării la naţională: ”Nu am timp să regret”
Comentarii

După ce fusese chemat la ultimele două acţiuni ale echipei naţionale, Deian Sorescu a ratat convocarea pentru meciurile din luna octombrie, împotriva Germaniei şi Armeniei.

Deian Sorescu părea să se afle definitiv în planurile echipei naţionale, după ce participase la ultimele două acţiuni consecutiv, dar după forma mai modestă de la Dinamo din ultimele săptămâni, căpitanul ”câinilor” nu a mai fost convocat. Un fotbalist polivalent, Sorescu ar fi putut ocupa şi postul de fundaş dreapta şi un post în atac, însă Mirel Rădoi a ales să îl lase acasă.

Vorbind despre ratarea convocării, căpitanul lui DInamo nu s-a arătat prea descurajat. Pentru Sorescu, acesta este un prilej să rămână la club şi să se antreneze mai mult aşături de noul antrenor şi noii colegi. Chiar şi dacă nu va juca sub tricolor în octombrie, Sorescu le ddoreşte conaţionalior să ia toate cele şase puncte în calificări.

Cum a trăit Deian Sorescu ratarea convocării la naţională

Nu am fost convocat, mă voi pregăti alături de echipă. Nu am timp să stau să regret sau să mă gândesc de ce nu am fost convocat. Asta a fost decizia antrenorului şi nu am ce să fac, asta e, îmi văd de treabă la club.

M-aş bucura să facă şase din şase, pentru că am fost acolo şi ştiu ce mult muncesc băieţii şi ştiu ce îşi doresc. Mi-aş dori să facem şase din şase. Nu trebuie să plecăm cu gândul ăsta, în fotbal este posibil orice şi cu siguranţă ne putem bate de la egal la egal şi cu Germania.

Dar vom vedea ce se întâmplă pe parcursul partidei şi vom vorbi înainte. Aşa să vorbim dinainte că ne dau cu ternul în cap, dimpotrivă ar trebui să ne ambiţioneze mai tare”, a declarat Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: deian sorescuromâniaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare