Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a "trăit" Ionuţ Radu golazo-ul lui Ianis: "M-am aplecat să mă leg la şireturi şi am văzut mingea în poartă!" Cum au petrecut tricolorii după meci. VIDEO

Cum a "trăit" Ionuţ Radu golazo-ul lui Ianis: "M-am aplecat să mă leg la şireturi şi am văzut mingea în poartă!" Cum au petrecut tricolorii după meci. VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Portarul naţionalei U21, Ionuţ Radu, a dezvăluit după victoria superbă obţinută în faţa Bosniei, scor 2-0, că a ratat execuţia fabuloasă a lui Ianis Hagi, care a înscris direct din corner.

Goalkeeperul nu a urmărit faza de la început, fiind aplecat să-şi lege şireturile, şi a fost convins că golul a fost înscris în urma unei centrari şi nu direct din corner.

"Eu nu mă aşteptam (n.r. la o asemenea execuţie)!  Mi-am aplecat capul să mă uit la şireturi şi am văzut că e mingea în poartă... N-am crezut că a dat pe poartă!", a dezvăluit Ionuţ Radu la finalul partidei.

Autor al unui discurs emoţionant în vestiarul echipei (VIDEO) înainte de meci, Radu a vorbit ca un lider şi la finalul partidei, precizând că el şi colegii săi trebuie să rămână concentraţi şi în ultimele două partide, cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, şi să nu se considere deja calificaţi.



"Mister (n.r. Mirel Rădoi) e o persoană foarte specială pentru noi. Ne-a ajutat din toate punctele de vedere. Psihic, care e cel mai important dupa parerea mea. Acum sa fim realisti aceasta calificare, daca o sa fie, va fi si meritul lui Daniel Isaila. Îi mulţumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru noi. Cu alte cuvinte, domnul Mirel merită această calificare, e o persoană deosebită!

Trebuie să jucăm următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate şi fiind uniţi şi crezând că se poate obţine calificarea.

Nu suntem calificaţi! Mai avem două meciuri importante, trebuie să abordăm cu aceeaşi mentalitate din meciul de aici şi din Portugalia şi sunt 100% că vom obţine ceva remarcabil pentru România
", a mai declarat Ionuţ Radu.

Goalkeeperul naţionalei de tineret a publicat după meci imagini din timpul cinei la care au mers toţi componenţii echipei pentru a sărbători victoria superbă cu Bosnia.


 

Afla mai multe despre: ionut raduromaniau21victorieianis hagi 

viewscnt
Articole similare