Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit Niculescu meciul ACS Poli - FC Voluntari 2-3: ”Frumos pentru public, dar foarte greu pentru antrenori!”

Cum a trăit Niculescu meciul ACS Poli - FC Voluntari 2-3: ”Frumos pentru public, dar foarte greu pentru antrenori!”

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu spune că a fost chinuit pe marginea terenului de modul în care s-a desfăşurat meciul cu ACS Poli. FC Voluntari s-a impus cu 3-2, la capătul unui meci cu goluri foarte spectaculoase şi cu răsturnări de scor.

ACS Poli - FC Voluntari, scor 2-3, a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon. Aproape toate golurile au fost de generic, cele două echipe au trecut pe rând în avantaj, dar la final s-a impus FC Voluntari, printr-un gol marcat în minutul 90. Claudiu Niculescu spune că a fost o partidă care i-a dat multe palpitaţii:

”A fost un joc cu toate ingredientele... răsturnări de situaţie, cu ocazii, cu penalty ratat. A fost un meci foarte frumos de privit la televizor, dar greu de trăit de pe margine. Este o victorie foarte bună pentru moralul băieţilor. O victorie absolut meritată. A fost un meci cu toate ingredientele. Foarte plăcut pentru telespectatori şi pentru cei din tribună, dar foarte greu de trăit. Sunt convins că şi pentru Leo a fost greu să trăiască acest meci. Una peste alta, am luat cele 3 puncte care sunt foarte importante pentru noi. Lucrul pozitiv este că am avut ocazii foarte multe de a marca. Din păcate n-am făcut-o”, a declarat Claudiu Niculescu la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu niculescuacs polifc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare