Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit tatăl Ancuţei Bodnar cursa de la JO: „I-am strigat cât am putut de tare: «Aurul, Ancuţa, aurul!». Tremuram tot!”

Cum a trăit tatăl Ancuţei Bodnar cursa de la JO: „I-am strigat cât am putut de tare: «Aurul, Ancuţa, aurul!». Tremuram tot!”

Jocurile olimpice

Comentarii

Echipajul de dublu vâsle feminin, format din Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, a câştigat medalia de aur la canotaj, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au reuşit performanţa carierei miercuri, la Tokyo. Româncele au obţinut medalia de aur la dublu vâsle feminin, aducând prima medalie de aur a României la această ediţie a Jocurilor Olimpice.

Tatăl Ancuţei a povestit cum a trăit toată familia cursa de la Jo şi ce mari emoţii au existat!

„N-am stat jos o secundă. Am urmărit toată cursa în picioare gesticulând, ţipând. Vă spun sincer, când au pus camerele pe ale noastre la start, a fost o clipă care i-a captat privirea fecioarei mele şi atunci am trăit cu senzaţia că se uita la mine. I-am strigat cât am putut de tare: «Aurul, Ancuţa, aurul!». Tremuram tot. N-am avut în viaţa mea atâtea emoţii", spune Nichifor Bodnar, tatăl noii vedete a canotajului românesc, pentru gsp.ro.

Tare mult şi-au dorit aurul fetele astea, şi-au muncit pe brânci ca să-şi vadă visul împlinit"

„Săream de pe un picior pe altul. Mă apucasem să dau la vâsle. Parcă eram eu în barcă! Simţeam că aşa le transmit un plus de energie de la distanţă", se confesează şi mama, Niculina. Ambii recunosc: "Am plâns după ce au trecut linia de sosire. Ne-a fost teamă să nu-i depăşească Noua Zeelandă sau Olanda. Tare mult şi-au dorit aurul fetele astea, şi-au muncit pe brânci ca să-şi vadă visul împlinit", povesteşte tatăl campioanei olimpice pentru sursa citată anterior.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, campioane olimpice la Tokyo! ”A fost multă muncă, dar a meritat. La următoarele competiţii, vrem medalii la fel de strălucitoare”

Afla mai multe despre: jocurile olimpicecanotajancuta bodnarsimona radis 

viewscnt
Articole similare