Experiențe împreună.
You are here:

Cum a văzut Mirel Rădoi prestaţia lui Ianis Hagi, "izolat" în flancul drept, în meciul cu Insulele Feroe. "Eu prefer un jucător care..."

Cum a văzut Mirel Rădoi prestaţia lui Ianis Hagi, "izolat" în flancul drept, în meciul cu Insulele Feroe. "Eu prefer un jucător care..."

Fotbal

Comentarii

România s-a impus pe terenul celor din Insulele Feroe, scor 3-0, sâmbătă, într-o partidă din preliminariile Campionatului Europeand din 2020, însă au fost şi voci care au criticat din nou deciziile selecţionerului Cosmin Contra.

Cosmin Contra a ales un sistem de joc mai atipic pentru iubitorii fotbalului românesc, un 4-4-2 diamant, în care Ianis Hagi a fost "izolat" în flancul drept al României, fără a avea prea multe reuşite. Aşa au luat naştere teoriile conspiraţiei, de genul: "Cosmin Contra a decis acest lucru pentru a minimaliza importanţa decarului", ca efect al ultimelor discuţii legate de cine să poarte tricoul cu numărul 10 la echipa naţională.
 
Iată cum a văzut Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, prestaţia din flancul drept a lui Ianis Hagi, cel care a încercat multe, însă a reuşit prea puţine.
 
"Mie mi-a plăcut, chiar dacă nu e poziţia lui de bază, în dinamica jocului din poziţie laterală a încercat oarecum să profite de spaţiile lăsate între linii. E clar că la un momentdat a încercat să facă mai mult decât era necesar în faza respectivă, dar eu prefer un jucător care încearcă să facă mai multe decât să nu facă nimic", a spus Mirel Rădoi.
 
De asemenea, fostul jucător de la FCSB, Mirel Rădoi, a fost cu ochii şi pe un alt jucător pe care l-a avut sub coordonare la "tineret", Florinel Coman, debutant în tricoul naţionalei.
 
"Era normal, cu emoţii, a încercat să demonstreze, era şi lumea cu ochii pe el. Şi noi am fost foarte atenţi la ceea ce a făcut, dar până la urmă cât a jucat nu a greşit nici măcar o pasă. A încercat să joace cât mai simplu", a completat Rădoi.

viewscnt
Articole similare